Beskrivelse
Fromagepulver med smag og stykker af hasselnødder, til kager og desserter hvor en fast flødemousse ønskes. Kun naturlig aroma og farve.
Moussepulver til kager og desserter kaldes også for fromagepulver, flødestivelse eller flødestrækker.
Samme gode kvalitet som benyttes af fagfolk, som ud over at være let at arbejde med, også er frysestabil.
Alle KONDITORENs moussepulvere indeholder:
- Ingen kunstig farve
- Ingen kunstig aroma
- Ingen konserveringsmidler
- Ingen modificeret stivelse
- Ingen tlsætningsstoffer*
*ud over citronsyre
Produktet er lavet med oksegelatine – se også vores veganske moussepulver som er helt fri for animalske produkter.
Fremgangsmåde:
- Pisk 500ml fløde til flødeskum.
- Bland 100g moussepulver med 125ml vand, og vend det i dit flødeskum.
- Fordel din mousse i formen, eller kom den i en sprøjtepose hvis den skal sprøjtes på din kage.
- Moussen sætter sig ved køleskabstemperatur efter ca. 1 time.
- Kan også fryses
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.