Beskrivelse
Glycerin er et alsidigt produkt, der kan bruges til mange ting. Den kan holde din kage friskere i længere tid, forbedrer strukturen af hjemmelavet fondant, forhindrer krystallisering af sukker og kan forhindre smørcreme i at tørre ud.
TIP:
– Tilsæt et par teskefulde glycerin til din kagedej, før du bager for at holde kagen friskere i længere tid. Lidt glycerin i royal icing/æggehvideglasur tilføjer glans og forhindrer din glasur i at blive hård og tør. Det gør glasuren lettere at påføre.
– Undgå krystallisering af sukker ved at tilføje glycerin ved opvarmning af sukker og vand til en høj temperatur. Glycerin kan også fungere som blødgøringsmiddel i fudge, trøffel og karamel.
– Glycerin kan forhindre smørcreme i at tørre ud og danne en skorpe. Det holder din smørcreme silkeblød og hjælper med at tilføje krymmel eller dekorationer til din kage.
– Det kan forbedre konsistensen og smidigheden af hjemmelavet fondant. Det kan også hjælpe med at blødgøre ældre og stiv fondant – tilføj et par dråber og fold det i din fondant indtil den er smidig.
Indhold: 120 gram.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.