Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Gingerbread/Honningkage – Mix, 500g FunCakes

Pris: Kr.44,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

45 på lager

Varenummer (SKU): 8720143514548 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hvis du tænker på jul, tænker du på hjemmebagte honningkage småkager! Disse lækre krydret ingefærkager er ifølge en original amerikansk opskrift nemme at lave selv. Du skal kun tilføje vand, æg og smør til blandingen fra FunCakes. Bag et sjovt honningkagehus eller de traditionelle honningkager til jul.

Fremgangsmåde: Forvarm ovnen til 180°C (konvektionsovn 160°C). Ingredienserne skal være ved stuetemperatur. Ælt 500 g Gingerbread Mix med 1 æg(50g), 60g blødt smør og 60ml vand til det bliver en smidig dej og lad det stivne i køleskabet i mindst 1 time. Rul dejen ud på en overflade med mel (3mm tykkelse) og stik småkagerne ud med forskellige udstikkere. Bag småkagerne i midten af ovnen i ca. 12 minutter indtil de er gyldne. Lad småkagerne køle af, før du dekorerer dem.

Indholder 500g

Relaterede produkter

  • Vanillecreme- Mix, 500g FunCakes

    Lækker vanillecreme i konditorkvalitet - velegnet som fyld i kager f.eks fastelavnsboller, lagkager, eclairs og donuts. Cremen er også bagestabil f.eks i/på en tærte eller prøv den som en lækker cremet gul budding.
    Sådan gør du:
    Tilsætt 500 ml vand pr 200 gram Vanillecreme Mix og pisk i ca. 5 minutter til cremen er glat. Lad cremen hvile kortvarigt før anvendelse.
    Indhold: 500g.
    Pris: Kr.54,95
    Lagerbeholdning:19
  • Smørcreme - Mix, 500g FunCakes

    Flot hvid og lækker cremet smørcreme, Mix for Buttercream fra FunCakes. Ikke blot har den en smuk glans og en perfekt konsistens, men også en uovertruffen smag. FunCakes smørecreme er helt ideel som kagefyld eller dekoration,  f.eks swirls på cupcakes!
    Sådan gør du ( ved 1 portion ):
    Alle ingredienser skal have stuetemperatur.
    125 g FunCakes Smørecreme Mix piskes godt med 125 ml vand og lad hvile 1 time ved stuetemperatur. Pisk 150 g usaltet smør cremet i ca. 5 min. og tilsæt mix/vandblandingen lidt ad gangen og pisk til en ensartet masse i ca. 10 min.
    Denne portion er tilstrækkelig til 1 kage med dia. 20 cm eller ca. 12 cupcakes.
    Indhold: 500 g.
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:11
  • Cupcakes - Bage Mix, 500g FunCakes

    Bagemix til lækre gyldne cupcakes. Tilsæt kun æg og smør til blandingen og på under en halv time har du de skønneste hjemmelavede cupcakes.
    Sådan gør du (ved 20-24 cupcakes):
    Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluft 160 ° C). Bland 500 g Cupcakes Bage Mix, 250 g smør og 5 æg (ca. 250 g) i en skål og pisk ved lav hastighed i 4 minutter, indtil dejen er glat. Tilsæt evt. et nip salt og/eller en aroma efter eget ønske. Sæt 20-24 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 18 minutter til de er gyldne. Du kan også bage dejen til en stor kage: bages ved  160 ° C (varmluft 140 ° C) i ca. 70-75 min.
    Indhold: 500g.
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:35
  • Donuts - Mix, 500g FunCakes

    Hvem elsker ikke donuts? Med denne FunCakes-mix kan du nemt lave de mest lækre donuts derhjemme. Du skal kun tilføje vand og olie til blandingen. Bag dem i ovnen eller på stegepanden for perfekt formede fugtige donuts! Med en pakke på 500 gram kan du bage 12-24 donuts afhængigt af størrelse og tykkelse. Fremgangsmåde: For at opnå det bedste resultat, tilberedes de i en frituregryde. Ingredienserne skal være ved stuetemperatur. Ælt 500 g Delicious Donuts Mix, 215 ml vand og 65 ml (55 g) vegetabilsk olie med en mixer med dejkrog i ca. 5 minutter. Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 5 mm. Skær donuts ud og lad dem hvile i 25 minutter. Forvarm frituregryden til 180 ° C eller ovnen til 200 ° C (konvektionsovn 180 ° C). Stegning: Bag doughnutsene i ca. 90 sek pr. side indtil de er gylden. Ovn: Læg donuts i en donutform og bag dem i ca. 12 minutter indtil gylden. Overtræk donuts med smeltet smør og dekorér efter ønske. Indholder 500g
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:25
  • Gulerodskage - Bage Mix, 500g Funcakes

    Bag hurtig og let en lækker krydret gulerodskage med denne kagemix, Gulerodskage - Bage Mix fra FunCakes. Dejen kan også tilføjes hakkede valnødder(25 g) og/eller rosiner(40 g). Pynt evt. den færdige kage med en lækker smørcreme
    Sådan gør du:
    Alle ingredienser skal have stue temperatur. Forvarm ovnen til 175 ° C (varmluftovn 160 ° C). I en skål blandes 500 g Gulerodskage Bage Mix, 80 ml vand, 3 æg (ca. 150 g), 150 ml(140 g) vegetabilsk olie og 150 g revet gulerod  og pisk ved lav hastighed i 5 minutter. Beklæd en bradepande( 20x20 cm) eller en rund kageform ( ca. 22 cm) med bagepapir og fyld dejen deri. Bag kagen midt i ovnen i ca. 50-60 min.
    Indeholder 500 g.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:4
  • American Brownie - Bage Mix, 500g FunCakes

    Vil du lave en lækker fudgy chokolade Brownie? Så er denne FunCakes Mix til American Brownie perfekt - også kaldet Fudge Brownie! De ægte chokolade ingredienser giver blandingen en super god smag. Fantastisk med en kop kaffe, som dessert eller som en del af det store kaffebord! Forberedelse: Forvarm ovnen til 160 ° C (varmluftsovn 140 ° C). Bland 500 g blanding og 250 g smeltet smør. Tilsæt 3 æg (150 g) og bland ved lav hastighed i 5 minutter til en glat blanding. Tilsæt 125 g hakket valnødder og / eller hasselnødder, hvis det ønskes. Beklæd en bradepande (20x20 cm) med bagepapir og fyld med dej. Bag brownien i midten af ​​ovnen i 35 minutter. Ovnen må ikke åbnes under bagning! Bunden vil forblive blød og cremet. Efter bagning, lad brownie køle ned og lad den sætte sig i køleskabet i mindst en time før skæring. Indhold: 500g Fudge Brownie.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:2
  • Lagkage Bunde - Bage Mix, 500g - FunCakes

    Velsmagende kagemix fra FunCakes, en såkaldt Spong Cake Mix, som gør kagen luftig og svampet på samme tid. En perfekt bund til en lækker lagkage med f.eks. citronsmørcreme eller flødeskum og frugtfyld.
    Blandingen tilsættes kun æg, vand og evt. lidt citronskal.
    Sådan gør du: alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 175 ° C (varmluftovn 160 ° C). Hæld kagemixet i en skål og tilsæt æg og vand. Mix ved høj hastighed i 7-8 minutter og derefter ved lav hastighed i yderligere 2-3 minutter. Hæld dejen i en smurt bradepande (1/2 til 2/3 fuld). Bag kagen i den forvarmede ovn. Se på posens vejledning for proportioner og bagetider. Åbn ikke ovndøren før du mener kagen er klar (skal føles svampet). Kagen tages straks ud af formen og afkøles på en rist.
    Indhold: 500 gram.
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:11
  • Cookie & Pie Crust - Mix, 500g FunCakes

    En af FunCakes' mest alsidige kageblandinger. Lav nemt bunde til tærter og kager eller bag småkager. Tilsæt blot smør og æg for at skabe en fast dej. Den kan bruges til at lave sprøde tærtebunde, f.eks. til æbletærte. Blandingen giver volumen under bagningen og er bare en lækker kagebund til dine tærter. Den passer rigtig godt sammen med mandelmasse for at give den en endnu mere fyldig smag. Du kan også bruge den til småkager eller bagværk. F.eks. fyldte småkager som cookies med syltetøj eller kager med frugt på toppen. Fremgangsmåde: Tilberedning: Bland 500 g mix, 155 g smør og 1 æg (50 g). Ælt til en fast dej, og lad den hvile i køleskabet i ca. 1 time. Til cookies: Rul dejen ud til ca. 3 mm tykkelse, og skær figurer ud. Bages i ca. 12 minutter ved 180 °C (varmluft 160 °C). Til æbletærte: Rul dejen ud i ca. 5 mm tykkelse, beklæd en springform (22-24 cm) med dejen, og fyld den med 1 kg æblestykker blandet med lidt kanel og sukker. Læg en rist af dejstrimler oven på æblerne, og pensl dem med sammenpisket æg. Bag i ca. 50 minutter ved 170 °C (varmluft 150 °C). Indholder 500g
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:9
  • Chocolate Sponge Cake - Bage Mix, 500g FunCakes

    Velsmagende kagemix fra FunCakes, en såkaldt Sponge Cake Mix, som gør kagen luftig og svampet på samme tid. Denne Chocolate Sponge Cake - Bage Mix, er rig på chokoladesmag og perfekt som bund til en lækker lagkage.
    Blandingen tilsættes kun æg og vand.
    Sådan gør du: alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluftovn 160 ° C). Hæld kagemixet i en skål og tilsæt æg og vand. Pisk ved høj hastighed i 7-8 minutter og derefter ved lav hastighed i yderligere 2-3 minutter. Hæld dejen i en smurt bradepande (1/2 til 2/3 fuld). Bag kagen i den forvarmede ovn. Se på posens vejledning for proportioner og bagetider. Åbn ikke ovndøren før du mener kagen er klar (skal føles svampet). Kagen tages straks ud af formen og afkøles på en rist.
    Indhold: 500g
    Pris: Kr.47,95
    Lagerbeholdning:11
  • Cupcakes GLUTENFRI - Bage Mix, 500g FunCakes

    Bagemix til lækre glutenfri cupcakes - tilsæt kun æg og smør til blandingen. På cirka en halv time har du de skønneste hjemmelavede glutenfri cupcakes - dekoreres evt. med smørcreme. FunCakes glutenfri blandinger fremstilles i en glutenfri facilitet. FunCakes kan garantere, at blandingen indeholder mindre end 20 mg / 20 ppm gluten pr kg. Sådan gør du: (20-24 stk.) Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 170°C (varmluftovn 150 ° C). I en skål blandes 500 g Glutenfri Cupcakes Bage Mix, 5 æg (250 g) og 200 g smør og piskes ved middel hastighed i 3 minutter til en glat dej. Sæt 20-24 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 30-35 minutter. Foretrækker du at lave mini cupcakes? Med 500 gram Mix til Cupcakes kan du lave ca. 40-48 mini cupcakes. Bag cupcakes i ca. 12-15 minutter. Eller foretrækker du en alm. kage (25 cm)? Bag kagen ved 150-160°C (varmluftovn) i ca. 60-70 minutter. Indhold: 500g.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:13
  • Brownies GLUTENFRI - Bage Mix, 500g FunCakes

    Bagemix til lækre glutenfri brownies. Tilsæt kun æg og smør til blandingen og på cirka en halv time har du de skønneste hjemmelavede glutenfri brownies. FunCakes glutenfri blandinger fremstilles i en glutenfri facilitet. FunCakes kan garantere, at blandingen indeholder mindre end 20 mg / 20 ppm gluten pr kg. Sådan gør du: Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluftovn 160 ° C). I en skål blandes 500 g Glutenfri Brownies Bage Mix, 3-4 æg (190 g) og 250 g smør og piskes ved middel hastighed i 3 minutter til en tyk dej. Fyld dejen i en smut bradepande (ca. 20x20 cm). Bag kagen midt i ovnen i ca. 30-40 min. Indhold: 500g.
    Pris: Kr.54,95
    Lagerbeholdning:8
  • Gingerbread Cookies Mix Glutenfri, 400g - Silikomart

    Pulverblanding til peberkager eller en tærtebund. En ny serie "i78" fra Silikomart som er et GLUTENFRIT pulvermix til at lave lækre kager og desserter i et par enkelte trin. Ud over at være glutenfri er alle ì78-præparater uden hydrogenerede fedtstoffer og uden farvestoffer. Fremgangsmåde fremgår på pakken på engelsk. Fremgangsmåde (peberkager): - Hæld 400g pulverblanding i skålen på en køkkenmaskine med fladmixeren og tilsæt 160g koldt smør i små tern. - Mix ved lav hastighed i 4 minutter og arbejd langsomt op til medium hastighed efter 2 minutter. Når blandingen er smuldret, så det danner en konsistens som groft sand eller små krummer, tilsæt 50g æg og mix til dejen former sig som en kugle. - Lad dejen hvile i køleskabet, hvis den er blød. Rul herefter ud og brug udstikkere til dine småkager. - Bag i en forvarmet ovn ved 170°C i ca. 10 minutter. Fremgangsmåde (tærtebund): - Hæld 400g pulverblanding i skålen på en køkkenmaskine med fladmixeren og tilsæt 140g koldt smør i små tern. - Mix ved lav hastighed i 4 minutter og arbejd langsomt op til medium hastighed efter 2 minutter. Når blandingen er smuldret, så det danner en konsistens som groft sand eller små krummer, tilsæt 50g æg og mix til dejen former sig som en kugle. - Lad dejen hvile i køleskabet, hvis den er blød. Rul herefter ud og kom i den ønskede tærteform. - Bag i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 17-20 minutter (kun bunden) eller i ca. 30-35 minutter (med fyld). Pose med 400 g 99.504.13.0062
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:4
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:505
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:129
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:227
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:190
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:21
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:69
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:138
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:139
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:29
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:85
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:138
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.