Beskrivelse
Merinque powder anvendes f.eks. til marengs, pavlova, icings og frostings, men kan også kan være et alternativ til æggehvide.
Pulveret er klar til brug, tilsæt kun vand og sukker hvis du ønsker det.
OBS: brug altid en ren ske.
Fremgangsmåde meringue: Forvarm ovnen til 120 ° C (100 ° C varmluft). Skålen og piskeriset skal være HELT rene. Bland 14 gram marengspulver med 125 ml vand og 125 gram fint sukker. Pisk blandingen på høj hastighed til en hvid skum. Tilsæt 250 gram fint sukker lidt ad gangen. Pisk indtil du kan trække toppe, der ikke falder tilbage. Sprøjt meringues på en bageplade med bagepapir og tør i ovnen i ca. 1,5 time. Lad det køle helt ned i ovnen.
Indhold: 150 gram.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.