Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Food Grade Rolling Mat – The Sugar Paste

Pris: Kr.159,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

3 på lager

Varenummer (SKU): 082652420092 Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne fødevaregodkendte udrulningsmåtte er en praktisk non-stick arbejdsmåtte til udmåling, udrulning og æltning af din sugar paste, fondant eller dej.
Med hjælp fra gitteret på måtten kan du nemt udrulle din sugar paste, fondant eller dej i den korrekte størrelse.
I pakken er der inkluderet en guide (på engelsk), som giver dig råd om, hvor meget sugar paste du skal bruge for at dække en given størrelse kage.
Måtten er super alsidig og kan også bnruges til isomalt, som en bagemåtte til cookies, macarons og meget mere.
Måtten tåler temperaturer op til 240°C og er derfor velegnet til ovn.
Ca. størrelse på måtten: 91,4 (36″) x 61 (24″) cm.
Sådan bruges måtten:
1. Vask måtten i varmt sæbevand før brug og lad den tørre grundigt.
2. Sæt måtten på en stor overflade med masser af albuerum til at arbejde på dit projekt.
3. Ælt din sugar paste, indtil den er blød, som du normalt ville, og tilsæt farvestoffer (hvis nogen).
4. Rul din sukkerpasta ud på måtten ved hjælp af målinger som en vejledning.
5. Træk forsigtigt din sugar paste af måtten, og læg den henover over din kage.
Bemærk: Bruge IKKE en kniv eller andre skarpe objekter på denne måtte. Vi anbefaler at bruge træ eller plastik redskaber til at rulle og forme.

Relaterede produkter

  • The Home Mat, SweetCity

    Aldrig har det været lettere at overtrække en kage med fondant! The MAT fra amerikanske SweetCity (tidligere SweetWise) har intet mindre end revolutioneret kageverdenen. Dette er The HOME MAT, som måler 55 x 55 cm, og passer til at overtrække en 30cm kage, med en højde på 8cm. The HOME MAT har en "tegning" på, som viser de forskellige mål på overtræk m.m. Men hvad er The MAT så lige? Kort fortalt er det 2 fødevaregodkente måtter, der bl.a. er lavet af sojabønneolie. Man tager sin fondant eller marcipan og lægger det midt på måtten. Den anden måtte kommer ovenpå, og så begynder man ellers bare at rulle! Når den ønskede tykkelse er nået, tager man den ene måtte af igen, og hele den anden måtte, incl. fondant eller marcipan, lægges over kagen der ønskes overtrukket. Ganske let slipper massen nu The MAT, og lægger sig pænt over kagen. Lyder det utroligt? Så se selv videoen herunder :-) https://youtu.be/sdgM6Roua40 Rengøres med varmt vand, og kan med fordel lejlighedsvist smøres og aftørres med Crisco eller andet lignende produkt. Husk at købe en smoother og en rullepind også.
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:53
  • Smoothers - 2 stk., The Sugar Paste

    Sæt med 2 smoothere til at lave glatte kanter på overtrukne kager.
    Disse udglattere fra The Sugar Paste har en fladere kurve, som gør dem perfekte til brug på runde kager.
    De kan også anvendes til firkantede kager.
    Sættet indeholder to fleksible udglattere:  en med lige kanter og en med afrundede kanter.
    Størrelse: 10,6 x 7,8 cm.
    Tåler ikke maskinopvask, bør vakes i varmt sæbevand før og efter brug.
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:3
  • Air Mat 40x30cm - Bagemåtte, Silikomart Professional

    Mikroperforeret silikonemåtte med glasfiberkerne - perfekt til bagning af éclairs, cookies, creampuffs, petits-fours, brød, pizza og meget mere. Takket være hullerne spreder varmen jævnt over måttens overflade, hvilket garanterer en perfekt bagning både på toppen og på bunden af bagværket. Mikroperforerede silikonemåtter kan også bruges som underlag ved nedfrysning. De er også skridsikre og non-stick. Måtterne bruges på ovnens bagerist, og tillader en jævn afbagning. Størrelse på AirMat Small: 300 x 400 mm - andre størrelser har vi også.
    40.109.99.0000
         
    Pris: Kr.114,95
    Lagerbeholdning:30
  • Air Mat 59x39cm - Bagemåtte, Silikomart Professional

    Mikroperforeret silikonemåtte med glasfiberkerne - perfekt til bagning af éclairs, cookies, creampuffs, petits-fours, brød, pizza og meget mere. Takket være hullerne spreder varmen jævnt over måttens overflade, hvilket garanterer en perfekt bagning både på toppen og på bunden af bagværket. Mikroperforerede silikonemåtter kan også bruges som underlag ved nedfrysning. De er også skridsikre og non-stick. Måtterne bruges på ovnens bagerist, og tillader en jævn afbagning. Størrelse på AirMat Big: 595 x 395 mm - andre størrelser har vi også.  
    40.107.99.0000
       
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:49
  • Air Mat 52x31cm (Gastronorm) - Bagemåtte, Silikomart Professional

    Mikroperforeret silikonemåtte med glasfiberkerne - perfekt til bagning af éclairs, cookies, creampuffs, petits-fours, brød, pizza og meget mere. Takket være hullerne spreder varmen jævnt over måttens overflade, hvilket garanterer en perfekt bagning både på toppen og på bunden af bagværket. Mikroperforerede silikonemåtter kan også bruges som underlag ved nedfrysning. De er også skridsikre og non-stick. Måtterne bruges på ovnens bagerist, og tillader en jævn afbagning. Størrelse på AirMat Gastronorm Size: 520 x 315 mm - andre størrelser har vi også.    
    40.110.99.0000
    Pris: Kr.134,95
    Lagerbeholdning:43
  • Mini Non-Slip Turntable - The Sugar Paste

    Drejeskive/drejefad, mini non-stick turntable  - kan rotere horisontalt og gør det enkelt at dekorere dine cupcakes, muffins og cookies eller kager op til 55kg.
    Selv med sin lille størrelse på ca. Ø 10 x h 1,5cm, kan denne drejeskive understøtte kager på op til 55kg.
    Drejeskiven er udstyret med en non-slip gummiring på både toppen og bunden, så du kan være sikker på, at intet rutsjer og ødelægger din fantastiske kreation.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:27
  • Air Mat Éclair & Choux 40x30cm - Bagemåtte, Silikomart Professional

    Mikroperforeret silikonemåtte med glasfiberkerne har aftegninger på begge sider, og kan derfor bruges til at bage helt perfekte éclairs og choux – den kan dog sagtens også bruges til cookies, creampuffs, petits-fours, brød, pizza og meget mere. Takket være hullerne spreder varmen jævnt over måttens overflade, hvilket garanterer en perfekt bagning både på toppen og på bunden af bagværket. Mikroperforerede silikonemåtter kan også bruges som underlag ved nedfrysning. De er også skridsikre og non-stick. Måtterne bruges på ovnens bagerist, og tillader en jævn afbagning. Størrelse på AirMat Small: 30 x 40cm Størrelse på Side A – Éclair: 12 x 2,5cm Størrelse på side B – Choux: 3 x 5cm https://youtu.be/4q_xz_VuoxI
    40.113.99.0000
    Pris: Kr.114,95
    Lagerbeholdning:36
  • Liquid Sugar Paste - 1kg, Silikomart

    Med denne "Liquid Sugar Paste" fra Silikomart, får du en flydende fondant, som er super nem at fordele over dine kage. Fordelene ved at bruge flydende fondant er bl.a.: - nemmere og hurtigere end traditionel fondant. - revner eller sprækker ikke. - kan nemt indfarves med alm. pulverfarve. - kan smages til med smagspasta/sirup. - ingen problemer med luftfugtighed. - kagen kan opbevares i køleskabet uden problemer. Sådan gør du:  Varm "Liquid Sugar Paste op i en skål, der tåler mikroovn til du har en flydende konsistens (ca. 1 min. til 45°C). Vent på at massen falder i temperatur til 37°C og hæld det på din kage. Efter en times tid vil den flydende fondant være blevet fast. Med den resterende flydende masse, kan du bl.a. tilsætte flormelis, for at få en fast masse, som du kan lave dekorationer af til din kage. Liquid Sugar Paste kan også bruges til at lave smørcreme - her skal du blot piske 250g Liquid Sugar Paste med 300g blødt smør. Du kan både farve massen og tilsætte noget smagspasta/sirup. Den flydende "fondant" kan bruges til rigtige kager, som er smurt op eller til dummys. Indeholder 1kg [embed]https://www.youtube.com/watch?v=3lI0jIBTP24[/embed] 99.521.02.0001
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:5
  • Macaron Silikone Bagemåtte, Silikomart

    Super smart macaron silikonemåtte fra Silikomart, så du kan lave flotte macarons. Tåler temperaturer fra -60°C til +230°C, og er derfor velegnet til både ovn, mikrobølgeovn og fryser. Måtten måler ca. 40 x 30 cm og er i en god kvalitet - macaronsene bliver ca. Ø 3,5 cm. 23.041.00.0065
    Pris: Kr.114,95
    Lagerbeholdning:12
  • Wilton Roll & Cut Mat, 60x60cm

    Praktisk non-stick arbejdsmåtte til udmåling, udrulning og udskæring af fondant, gumpaste eller dej.
    Opmærket med cirkler for nøjagtig udmåling og kvadratisk gitter til præcis udskæring af f.eks strimler. Mål både i CM og engelske måleenheder.
    Størrelse på måtten: 60,4 x 59,1 cm.
    Sådan bruges måtten:
    Brug en lille mængde florsukker på måtten og rullepennen. Som alternativ kan du også bruge nogle vegetabilske fedtstoffer (som Crisco).
    Placer din fondant / marcipan på måtten og rul den ud, indtil den er 0,5 cm tyk.
    Tip: Hvis måtten rutsjer på bordet, fugter du bare bagsiden af måtten og sætter det på din bordplade igen :-)
    Matten har en non-stick overflade og engelske og metriske (centimeter) dimensioner.
     
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:6
  • Macaron Silikone Bagemåtte - Hjerter, Silikomart

    Super smart macaron silikonemåtte fra Silikomart, så du kan lave flotte hjerteformede macarons. Tåler temperaturer fra -60°C til +230°C, og er derfor velegnet til både ovn, mikrobølgeovn og fryser. Måtten måler ca. 40 x 30 cm og er i en god kvalitet - macaronsene bliver ca. 3,8 x 3,5 cm.
    33.043.00.0060
    Pris: Kr.114,95
    Lagerbeholdning:7
  • Macaron Dobbeltsidet Silikone Bagemåtte - Hjerter og Katte

    Praktisk silikonebagemåtte med 2 forskellige designs af macarons.
    På den ene side er der søde katte og på den anden hjerter.
    Begge sider kan lave 16 stk. macarons ad gangen.
    Denne måtte er specielt designet til at passe til en bageplade på 300mm x 300mm eller større.
    Denne måtte er fremstillet af 100% fødevaresikker silikone.
    Tåler i temperaturområdet  -60C til + 260C
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:21
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:440
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:80
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:181
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:168
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:42
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:113
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:118
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:7
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:66
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:135
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.