Beskrivelse
Rød fondant fra Silikomart. Denne fondant er let at arbejde med, og har en fin struktur til overtrækning og modellering.
Fondant er også kendt som sukkermasse, sugarpaste, sukkerdej, sukkerpasta eller MMF – og bruges bl.a. som overtræk til kager og modellering af figurer.
Fondant bliver hårdt efter brug, men sprækker ikke. Hvis din fondant bliver hård mens du skal arbejde med den, så kan et par dråber madolie gøre underværker. Sørg for at holde fondanten tæt lukket når den skal opbevares.
Der går ca. 500g fondant til at overtrække en rund kage, med en diameter på ø25 cm.
OBS: Hvis du oplever, at din fondant virker tør, kan du smøre dine hænder i fedt (som f.eks. Crisco, kakaosmør eller smør), mens du ælter.
Hvis den er meget hård og tør, kan du varme den kort i mikroovnen (max. 5 sekunder), og så ælte den med fedtede hænder, som beskrevet ovenfor.
Fondanten er først klar til at blive rullet ud, når du oplever, at den bliver elastisk i dine hænder, og den ikke sprækker.
99.501.10.0001
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.