Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Flutes Basis, 500g

Pris: Kr.49,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

66 på lager

Varenummer (SKU): 28574299680 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Basismix til hvedebrød som fx flutes og rundstykker. Basismixen indeholder bl.a. enzymer og Basismixen er med til at give fremragende stabilitet, smag, sprød skorpe og lang holdbarhed.

Du kan bruge Basis i alle dine almindelige hvedebrødsopskrifter. Der skal bruges 5% Basis til melmængden – fx 25g Basis til 500g mel. Bemærk at Basis indeholder salt og du derfor ikke skal tilsætte ekstra.

Forslag til grunddej:
25g Hvedesur
450g Hvedemel med højt proteinindhold
25g Flutes Basis
15g Margarine – gerne røremargarine
10g Tørgær
275g Vand

Flutes Basis og melprodukterne blandes sammen med tørgær. Vand og margarine tilsættes. Æltes på maskine ved lav hastighed i 4 minutter, herefter 6 minutter ved høj hastighed. Den ønskede dejtemperatur er 27-28°C. Lad dejen hvile i 20 minutter, og del herefter dit bagværk op i de ønskede stykker som virkes op. Lad dem hvile i yderligere 20 minutter før de sættes til hævning i 60 minutter – meget gerne med varme og damp.

For rundstykker er afbagningen 18-20 minutter i en 260°C varm ovn, som skrues ned på 215°C når stykkerne sættes ind. Lav gerne damp i starten af afbagningen, men husk at lukke dampen ud igen ca. halvvejs i afbagningen.

Vi anbefaler afbagning på en hulplade.

Pose med 500g

Relaterede produkter

  • Flutes Basis, 1kg

    Basismix til hvedebrød som fx flutes og rundstykker. Basismixen indeholder bl.a. enzymer og Basismixen er med til at give fremragende stabilitet, smag, sprød skorpe og lang holdbarhed. Du kan bruge Basis i alle dine almindelige hvedebrødsopskrifter. Der skal bruges 5% Basis til melmængden - fx 25g Basis til 500g mel. Bemærk at Basis indeholder salt og du derfor ikke skal tilsætte ekstra. Forslag til grunddej: 25g Hvedesur 450g Hvedemel med højt proteinindhold 25g Flutes Basis 15g Margarine - gerne røremargarine 10g Tørgær 275g Vand Flutes Basis og melprodukterne blandes sammen med tørgær. Vand og margarine tilsættes. Æltes på maskine ved lav hastighed i 4 minutter, herefter 6 minutter ved høj hastighed. Den ønskede dejtemperatur er 27-28°C. Lad dejen hvile i 20 minutter, og del herefter dit bagværk op i de ønskede stykker som virkes op. Lad dem hvile i yderligere 20 minutter før de sættes til hævning i 60 minutter - meget gerne med varme og damp. For rundstykker er afbagningen 18-20 minutter i en 260°C varm ovn, som skrues ned på 215°C når stykkerne sættes ind. Lav gerne damp i starten af afbagningen, men husk at lukke dampen ud igen ca. halvvejs i afbagningen. Vi anbefaler afbagning på en hulplade. Indeholder 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:1
  • Flutes Basis, 5kg

    Storkøb med 10 x 500g Basismix til hvedebrød som fx flutes og rundstykker. Basismixen indeholder bl.a. enzymer og Basismixen er med til at give fremragende stabilitet, smag, sprød skorpe og lang holdbarhed. Du kan bruge Basis i alle dine almindelige hvedebrødsopskrifter. Der skal bruges 5% Basis til melmængden - fx 25g Basis til 500g mel. Bemærk at Basis indeholder salt og du derfor ikke skal tilsætte ekstra. Forslag til grunddej: 25g Hvedesur 450g Hvedemel med højt proteinindhold 25g Flutes Basis 15g Margarine - gerne røremargarine 10g Tørgær 275g Vand Flutes Basis og melprodukterne blandes sammen med tørgær. Vand og margarine tilsættes. Æltes på maskine ved lav hastighed i 4 minutter, herefter 6 minutter ved høj hastighed. Den ønskede dejtemperatur er 27-28°C. Lad dejen hvile i 20 minutter, og del herefter dit bagværk op i de ønskede stykker som virkes op. Lad dem hvile i yderligere 20 minutter før de sættes til hævning i 60 minutter - meget gerne med varme og damp. For rundstykker er afbagningen 18-20 minutter i en 260°C varm ovn, som skrues ned på 215°C når stykkerne sættes ind. Lav gerne damp i starten af afbagningen, men husk at lukke dampen ud igen ca. halvvejs i afbagningen. Vi anbefaler afbagning på en hulplade. 10 poser af hver 500g
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Bløddej Basis, 500g

    Basismix til bløddeje som fx teboller, burgerboller, fastelavnsboller, pølsehorn, bløde flutes til sandwich, krydderboller, pølsebrød og lignende. Basismixen indeholder bl.a. enzymer, sukker og salt. Basismixen er med til at give fremragende stabilitet, smag, blød skorpe, "kort bid" og lang holdbarhed. Du kan bruge Basis i kombination med mange ingredienser, med udgangspunkt i nedenstående basis opskrift -  eller find inspiration i vores udvalg af færdige opskrifter. Der skal bruges 30% Basis til melmængden - fx 125g Basis til 400g mel. Bemærk at Basis indeholder salt og du derfor ikke skal tilsætte ekstra. Forslag til grunddej: 400g Hvedemel med 10% protein fx Frumenta Farina 125g Bløddejs Basis 50g Olie - fx rapsolie 25g Æg 10g Tørgær 225g Vand Alle ingredienser æltes sammen på en røremaskine - først 3 minutter på lav hastighed, herefter 7 minutter på høj hastighed. Når dejen er æltet godt igennem, skal den hvile i 15 minutter, hvorefter den vejes af i de ønskede stykker. Fx 70g til store teboller. Efter afvejning skal stykkerne hvile i 15 minutter igen. Herefter formes dine brød. Lad brøddene raske (hæve) i ca. 60 minutter - gerne i et hæveskab. Bages ved 200°C over/undervarme i ca. 9 minutter, hvis det er boller. Kan med fordel sprayes med æggespray før og/eller efter afbagning. Pose med 500g
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:2
  • Chokoladekage, 500g

    Lækker klassiker til hele familien. Chokoladekage har gennem årtier været en klassiker, der passer perfekt til både hverdagshygge og fest. Pynt med din yndlingsglasur, og glæd både børn og voksne med en ægte favorit. Valsemøllen har gjort det nemt for dig, at bage en lækker chokoladekage på ingen tid. Det eneste, du skal tilsætte, er vand, olie og æg, røre sammen og bage. Kort fortalt hjemmebagt yndlingskage på under 1 time! Valsemøllen chokoladekage giver 1 lille brandepande/ca. 12 stykker. Det skal du bruge (1 lille bradepande ca. 12 stk.):  1 ps. Valsemøllen Chokoladekage 1 dl lunkent vand (30°C) 2 dl vegetabilsk olie 3 æg 1 bradepande 25 x 30 cm Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter. Server den som den er, eller pynt den som du har lyst til. Et godt tip: Brug dejen fra chokoladekageblandingen til at bage lækre muffins i stedet for en brandepande. Hæld kagedejen i muffinforme, bag i ca. 20 minutter og pynt med din yndlingsglasur. Pakke med 500g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:26
  • Ciabatta Basis, 400g

    Basismix til italienske brødtyper, fx Ciabatta, baguettes og boller. Basismixen indeholder bl.a. surdej, maltmel salt og enzymer. Der skal bruges 10-15% Basis til melmængden - fx 100g Basis til 1.000g mel. Eksempel på GRUNDOPSKRIFT:
    2-3 brød eller 12 stykker 500 g Manitoba Hvedemel 55 g Ciabatta Basis 6 g Tørgær 470 g Vand (kold vand 5°C) Surdej kan tilsættes efter eget ønske.
    Fremgangsmåde: Brød/stykker 1. Vand, Manitoba hvedemel, Ciabatta  Basis og Tørgær kommes op i røre kedlen med dejkrog. 2. Dejen æltes ved laveste hastighed i 4 min. 3. Efter 4 min. ved laveste hastighed, skrabes dejen ned. 4. Derefter æltes dej i 5 min. med god fart på maskinen. 5. Dejen skrabes ned sidste gang. 6. Dejen æltes færdig 7 – 8 min. med god fart. (dejtemperatur 27°C) 7. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med fedt. Låget sættes på. 8. Lad dejen hæve i mindst 2 timer i bøtten. 9. Efter mindst 2 timer, vendes dejen ud på et melet bord. (halvt hvede/durum) 10. Dejen deles i 2-3 brød eller 12 stykker. 11. Sættes på bageplade med papir. 12. Stykkerne sættes direkte nederst i den forvarmet ovn på 240°C. 13. Ovnen skures ned på 200°C. 14. Brødene bages ca. 28 – 30 min. Stykkerne bages ca. 22 – 24 min.
    Koldhævet brød/stykker: 1. Dejen laves med ovennævnte opskrift. 2. Fremgangsmåde fra 1 til 7 3. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. Låget tages af. 4. Dejen vendes ud på et melet bord. (halvt hvedemel/durum) 5. Dejen deles i 2/3 brød eller 12 stykker. 6. Brødene eller stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Sættes direkte ind i ovnen på 240°C (HUSK at tænde ovnen i god tid) 8. Bagepladen sættes nederst i ovnen og ovnen skrues ned på 200°C 9. Brødene bages ca. 28 – 30 min. Stykkerne bages ca. 22 – 24 min.
    Tips: Når dejen deles, kan man med fordel dreje skæret/kniven en ¼ omgang, det giver nogle pænere stykker og dejen flyder ikke så meget ud.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:72
  • Rugbrød Basis, 550g

    Bag lækre rugbrød som fra håndværksbageren - med denne forblanding får du den rette syre, saftig krumme og lang holdbarhed. Rugbrød Basis er en forblanding, som dosseres til ca. 20% af mel og kernemængden. Hvis du ønsker inspiration, har vi samlet 7 gennemprøvede opskrifter med Rugbrød Basis i DETTE hæfte. Forblandingen indeholder naturlige ingredienser, fx tørret hvedesurdej, ristet bygmalt, hvedegluten, sirup og enzymer - som alt tilsammen giver godt syreindhold, samt et skærbart men saftigt rugbrød, med lang holdbarhed. Melet brugt i forblandingen er dansk mel, som er høstet og malet i Danmark. Kornet er desuden dyrket uden brug af stråforkorter og roundup. Se vores startpakke til rugbrød med Rugbrød Basis lige HER Pose med 550g - nok til ca. 4 store kernerige brød, eller 2-3  store rugbrød uden kerner.
    Pris: Kr.32,95
    Lagerbeholdning:72
  • Proteinboller - 500g, Valsemøllen

    Valsemøllen Proteingrødboller har et højt proteinindhold og 40% fuldkorn, der giver en sprød og saftig krumme. Tilsæt kun vand og gær til bageblandingen. I bageblandingen medfølger en grødblanding og en melblanding. Ved at blande grødblandingen med vand og lade hvile i 10 minutter, før du tilsætter resten af melblandingen, får du en ekstra saftig bolle, som også har en god holdbarhed. Blandingen giver ca. 10 boller. Det skal du bruge (10 stk.):  5 dl lunkent vand (30°C) 1 ps. Valsemøllen grødblanding 25 g gær 1 ps. Valsemøllen melblanding Sådan gør du: Rør vandet sammen med grødblandingen. Brug en grydeske eller et piskeris. Lad blandingen trække i 10 minutter. Smuldr gæren i gryden, og rør rundt. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed. Dæk skålen til, og lad dejen hæve i 30 minutter. Form boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistre på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med Valsemøllen ØKO Hampefrø. Forvarm ovnen til 240°C (varmluft 200°C), og bag bollerne i midten af ovnen i 12-15 minutter. Pakke med 500g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:14
  • Kartoffel Flager, 500g

    Kartoffelflager kan tilsættes dit bagværk for at øge vandoptaget, hvilket giver et saftigt brød med lang holdbarhed og lækker smag. Doseres efter opskrift, men typisk 5-30% af melmængden. Kan også bruges som drys på toppen hvilket giver en fantastisk dejlig sprød og smagfuld skorpe. Også velegnet til mos og jævning af supper.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrød Basis, 5,5kg

    Storkøb med 10 x 550g Bag lækre rugbrød som fra håndværksbageren - med denne forblanding får du den rette syre, saftig krumme og lang holdbarhed. Rugbrød Basis er en forblanding, som dosseres til ca. 20% af mel og kernemængden. Hvis du ønsker inspiration, har vi samlet 7 gennemprøvede opskrifter med Rugbrød Basis i DETTE hæfte. Forblandingen indeholder naturlige ingredienser, fx tørret hvedesurdej, ristet bygmalt, hvedegluten, sirup og enzymer - som alt tilsammen giver godt syreindhold, samt et skærbart men saftigt rugbrød, med lang holdbarhed. Melet brugt i forblandingen er dansk mel, som er høstet og malet i Danmark. Kornet er desuden dyrket uden brug af stråforkorter og roundup. Se vores startpakke til rugbrød med Rugbrød Basis lige HER 10 poser med 550g - nok til ca. 4 store kernerige brød, eller 2-3  store rugbrød uden kerner pr pose.
    Pris: Kr.297,00
    Lagerbeholdning:1
  • Fiber Sandwich - 500g, Valsemøllen^

    Valsemøllen Fibersandwich har et højt fiberindhold og indeholder 34% fuldkorn. Det giver en sprød og saftig krumme i sandwichbollerne. Tilsæt kun vand og gær til bageblandingen. Valsemøllen Fibersandwich gør det nemt at bage en hjemmelavet version af de populære cafesandwiches, og du får tilmed et mættende sandwichbrød, der kan holde sig saftigt i op mod en uge. Valsemøllen Fibersandwich er veganske og giver 8-10 sandwichstykker. Det skal du bruge (8-10 stk.):  3,5 dl lunkent vand (30°C) 20 g gær (7 g tør gær) 1 ps. Valsemøllen Fiber Sandwich melblanding Sådan gør du: Opløs gæren i vandet, og rør rundt. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i 12-15 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller til dejen slipper skålens kanter og er glat og homogen. Dæk skålen til, og lad dejen hvile i 10 minutter. Hæld dejen ud på et meldrysset eller olieret bord, rul eller tryk dejen til en flade på ca. 30×25 cm og del dejen i 8-10 lige store stykker med en dejdeler. Placer dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket et lunt sted, i 40-60 minutter. Bag ved 220°C, varmluft i 9-11 minutter. Pakke med 500g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:3
  • Multigrain Vafler - 500g, Valsemøllen^

    Valsemøllen Multigrain Vafler gør det muligt at bage sprøde vafler fyldt med chiafrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner og flere andre kerner på en nem og hurtig måde. Tilsæt kun vand og bagepulver til bageblandingen, og hav velsmagende madvafler klar på få minutter. Nyd sprøde vafler med en lækker nøddeagtig smag, når de bliver bagt på vaffeljernet. Blandingen er vegansk og giver ca. 6-8 vafler. Det skal du bruge (6-8 vafler):  1 ps. Valsemøllen Multigrain Vafler melblanding 4 tsk. bagepulver 6 dl lunkent vand (30°C) Sådan gør du: Hæld posens indhold og bagepulver i en skål. Tilsæt vand og rør rundt. Bag vaflerne i et forvamet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne (ca. 3-4 minutter). Brug lidt fedtstof imellem hver bagning, så får du ekstra sprødhed. Placer vaflerne på en rist. Anret med lækkert fyld og server, eller spis dem som de er. Pakke med 500g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:2
  • Regnbuekage Bagemix - 500g, Favorita

    Med denne kagemix fra Favorita, kan du imponere dine gæster med en fantastisk regnbue kage - du skal kun tilsætte smør, æg og mælk til mixen. Med blandingerne kan du lave 4 kagebunde i farverne blå, grøn, gul og rød med en størrelse på ca. Ø 13-15 cm. Sådan gør du: 1. Forvarm ovnen til 170°C. 2 . Indholdet i pose 1 blandes med 1 æg, 20g smeltet smør og 1 spsk. mælk. 3. Herefter hældes det i en smurt rund bageform på ca. Ø 13-15 cm. 4. Gentag trin 1-3 med pose 2, 3 og 4 hver gang i en ren skål. 5. Bag kagerne i ca. 15 min., og lad dem afkøle helt før pyntning. 6. Smør et lag creme, flødeskum eller lign. på toppen af hver kagebund, stabel bundene og smør hele kagen ind i din fortrukne topping. 7. Pynt evt. kagen med krymmel. OBS: topping/creme er ikke inkluderet i pakken. Vi anbefaler, en smørcreme eller enchanted cream - flødeskum kan også bruges. Indhold: 4 x 125g
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:17
 
 

Tilbud lige nu

  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:123
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:766
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Bolsje Startsæt Medium

    Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand. Med dette bolsjestartsæt får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Kongen af Danmark 650 g Banan Bolsjer 650 g Syrlig Æble Bolsjer 650 g Tutti-Frutti Bolsjer Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du: - Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte - 40x60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) - 0-200ºC Termometer* - 2 stk. stor praktisk silikone spartel - 500 g Druesukker - 1 x Anis aroma - 1 x Banan Aroma - 1 x Tutti-Frutti Aroma - 1 x Æble Aroma - 1 x Rød flydende farve - 1 x Grøn flydende farve - 1 x Gul/orange flydende farve - 125g Citronsyre - til syrlige drops   *Termometeret er ikke magen til det på billedet, men derimod et sukker termometer som dette HER. Se eventuelt vores Store bolsjesæt med mere grej og flere smagsvarianter lige HER Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:183
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.