Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Durum Mel / Semola – 1kg, Valsemøllen

Pris: Kr.24,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

56 på lager

Varenummer (SKU): 5701075203475 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Durumhvedemel er specialmel til pasta og italiensk inspireret brød.

Tosca Farina Durummel har en karakteristisk gylden farve og lidt grovere formaling end almindeligt hvedemel. Melet er ideelt til at drysse på bordet, når pizzaen skal trykkes ud eller på pizzaspaden, når pizzaen skal ind og ud af pizzaovnen.

Durummel er også velegnet til at lave hjemmelavet pasta og velsmagende italiensk inspirerede brød som foccacia og filone.

Pose med 1kg

Relaterede produkter

  • Semola Durummel - Caputo, 1kg

    Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste producent af pizzamel til ægte Napolitanske pizzaer. Med denne durum mel kan du "åbne" dejen til dine Napolitanske pizzaer langt bedre. Du hælder blot et tyndt lag ud på din bordplade inden du begynder at forme din pizza. Det hjælper også til at din pizza ikke sidder fast på dit bagestål eller din pizzaspade. Fantastisk durummel perfekt til frisk pasta, brød- og pizzadej. HUSK din pizzamel fra Caputo, find den her. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Caputo mel. Opbevaring:  Tørt og køligt.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:12
  • Hvid Hvede Mel, 1kg

    Den er kendetegnet ved at være flot, lys i farven som almindelig hvedemel, men samtidig rig på vitaminer, mineraler og kostfibre som et fuldkornsmel, da alle skaldele bevares via en specieludviklet formalingsteknik. Pose med 1kg
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:26
  • Fuldkornshvedemel, 1kg

    Valsemøllen fuldkornshvedemel er groft stenformalet og 100% fuldkorn. Det giver et fyldigt bagværk med en grovere struktur og masser af smag. Melet er velegnet til grovbrød, madbrød og boller. Pose med 1kg FuldkornsmærketNøglehulsmærketUden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.18,95
    Lagerbeholdning:13
  • Mannagryn - Semulje, 1kg

    Semulje er den inderste og hårdeste del af hvedekernen. Det bruges især i brød, kager og budding - samt naturligvis grød. Hvedekornet pulveriseres ikke til mel, men formalningen stoppes før det bliver til mel. Pose med 1kg
    Pris: Kr.43,95
    Lagerbeholdning:42
  • Napolitansk Pizzamel - Valsemøllen, 750g

    Tosca Farina Napolitansk Pizza. En melblanding med tipo 00 hvedemel og hvedesurdej til autentiske pizzaer med hævetid på 1-24 timer. Tosca Farina Napolitansk Pizza er en melblanding til pizzabunde inspireret af autentiske, italienske pizzaer med den karakteristiske, sprøde skorpe fyldt med flotte lufthuller og lækker surdejssmag. Forkæl familien eller venner med napolitansk pizza på en hverdagsaften eller til hyggelige middage i weekenden. Afhængig af hvor lang tid du har til din pizzabagning, kan du vælge at lade pizzadejen hæve mellem 1 time til 24 timer. Jo længere hævetid, desto mere smag og sprødhed i de færdige pizzaer. Du skal kun tilsætte gær, salt og vand. Melblandingen giver 5 pizzaer. Du skal bruge følgende:  - 1 ps. Valsemøllen Napolitansk Pizza - 4,75 dl koldt vand (ca. 15°C) - 19 g salt - Gær afhængig af hævetid: a. Hævning 8-12 timer - 2 g gær b. Hævning 12-24 timer - 8 g gær - Mel(gerne durum) til bordet Fremgangsmåde: - Opløs gæren i vandet. - Tilsæt mel , og ælt i 3-4 minutter på røremaskine ved langsom hastighed. - Tilsæt salt, og ælt yderligere 1 minut ved langsom hastighed. - Ælt videre ved mellemhøj hastighed, til dejen slipper skålens kant, (ca. 5-10 minutter) og lav en glutenprøve. Dvs. om du med våde fingre kan strække et lille stykke dej ud, så det bliver næsten gennemsigtigt, uden at dejen går i stykker. - Del dejen i 5 klumper(ca. 250 g) og stram dem fint op som kugler. - Hævning 8-12 timer på køkkenbordet - a: Placer dejkuglerne i et oliesmurt fad/pizzakasse og læg film/låg over. Lad hæve på køkkenbordet ved rumtemperatur (ca. 20°C) i 8-12 timer. Koldhævning 12-24 timer - b:  Ved koldhævning læg dejkuglerne over i et oliesmurt fad/pizzakasse og læg film/låg over. Lad hvile på køkkenbordet ved rumtemperatur (ca. 20°C) i 1-3 timer. Sæt herefter på køl og lad hæve i 12-24 timer. Tag gerne pizzakuglerne ud 30-60 minutter, inden de trykkes ud. - Varm pizzaovnen op til 400-450°C, eller opvarm almindelig ovn med varmluft til maks. varme(ca. 300°C) gerne med bagestål/pizzasten. - Drys mel ud på bordet, og tryk forsigtigt dejen ud, indtil den er tynd i midten og stadig har fylde i siderne. - Kom fyld på pizzaerne, og bag i 60-90 sekunder i pizzaovn eller 4-5 minutter øverst i alm. ovn. Pose med 750g  
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.27,95
    Lagerbeholdning:21
  • Sigtemel, 1kg

    Sigtemel er en blanding af hvede- og rugmel, der er frasigtet skaldele og kim, så resultatet bliver lyst og bagevenligt. Sigtemel anvendes især til at bage det klassiske Sigtebrød, men er også rigtig godt at bruge som konsistens og smagsgivere i andet bagværk. Valsemøllen Dansk sigtemel er perfekt til sigtebrød og andet bagværk. Pose med 1kg Uden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.18,95
    Lagerbeholdning:18
  • Ølands Hvedemel, 1kg

    Ølandshvede er en gammel nordisk kornsort med karakteristisk smag. God til rustikt bagværk. Valsemøllen Dansk Ølandshvedemel er stenformalet og bidrager til et godt og saftigt resultat. Det færdigbagte brød får en mørkere farve og en let sødmefyldt smag. Meltypen indeholder et højt indhold af protein og gluten, hvilket betyder at du får en smidig og saftig dej. Pose med 1kg Uden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:9
  • Økologisk Rugmel, 1kg

    Valsemøllens danske, økologiske rugmel er en stenformalet fuldkornsmel, som er det perfekte grundlag for smagfulde økologiske rugbrød, din egen surdej eller som smags- og strukturgiver i lysere brød. Valsemøllen Økologisk Dansk Rugmel er godt til rugbrød og andre grove fuldkornsbrød. Pose med 1kg FuldkornsmærketNøglehulsmærketUden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.21,95
    Lagerbeholdning:25
  • Sigtet Speltmel, 1kg

    Valsemøllen Sigtet Speltmel er stenformalet speltkerner, hvor grove skaldele er sigtet fra - dette giver dit bagværk en rustik karakter. Melet giver en karakteristisk smag og flot gylden farve til dit bagværk. Pose med 1kg Uden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.27,95
    Lagerbeholdning:1
  • Speltmel Fuldkorn, 1kg

    Med stenformalet Valsemøllen Speltmel Fuldkorn får du både god smag og kostfibre, der giver dit bagværk struktur og en flot gylden farve. Speltmel er en gammel hvedesort, der er blevet populær i det danske køkken på grund af den gode smag. Det giver velsmagende bagværk. Speltmel er 100% fuldkorn, og rig på B-vitaminer, jern og protein. Pose med 1kg FuldkornsmærketNøglehulsmærketUden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.25,95
    Lagerbeholdning:31
  • Groft Rugmel, 1kg

    Valsemøllens stenformalede danske rugmel er rigtig god til at blande med andre meltyper, og den giver en karakteristisk god rugsmag til dit bagværk. Valsemøllen Dansk Rugmel Groft er godt til rugbrød og andre grove fuldkornsbrød. Pose med 1kg FuldkornsmærketNøglehulsmærketUden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.17,95
    Lagerbeholdning:40
  • Økologisk Durum-speltmel - Aurion, 5kg

    Durum trives bedst under sydligere himmelstrøg. Vores økologiske durum kombineres med økologisk spelt fra Danmark. Den giver brødet en rigtig dejlig smag. Rigtig god til pasta. Indhold: 5kg. OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
    Pris: Kr.194,95
    Lagerbeholdning:2
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.