Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Cremodan Isstabilisator, 70g

Pris: Kr.39,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

87 på lager (flere kan bestilles - læs mere)

Varenummer (SKU): 2525070 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Cremodan Coldline Isstabilisator S500, som er beregnet til brug ved produktion af rørt is.
Cremodan giver en lækker og cremet is, som har konsistens som de velkendte dyre købemærker. Cremodan fungerer ved at binde fedt og væske, og derved opstår der ikke krystaller i vandet – men derimod en lækker cremet is.
Vores Cremodan er 100% vegetabilsk og er en blanding af mono og diglycerider, guargummi, modificeret cellulose og fedtsyrer. Tilsammen udgør de en emulgator som groft sagt binder ismassen sammen.
Dossering: Mælkeis 7 gr. pr. kg. is, Vandis 3 – 5 % mere.
Røres i den kolde masse inden indfrysning – ikke behov for opvarmning.
Opbevares tillukket og tørt.
Pose med 70g = ca. 10L flødeis

Relaterede produkter

  • Cremodan Isstabilisator, 500g

    Cremodan Coldline Isstabilisator S500, som er beregnet til brug ved produktion af rørt is.
    Cremodan giver en lækker og cremet is, som har konsistens som de velkendte dyre købemærker. Cremodan fungerer ved at binde fedt og væske, og derved opstår der ikke krystaller i vandet - men derimod en lækker cremet is.
    Vores Cremodan er 100% vegetabilsk og er en blanding af mono og diglycerider, guargummi, modificeret cellulose og fedtsyrer. Tilsammen udgør de en emulgator som groft sagt binder ismassen sammen.
    Dossering: Mælkeis 7 gr. pr. kg. is, Vandis 3 - 5 % mere.
    Røres i den kolde masse inden indfrysning - ikke behov for opvarmning.
    Opbevares tillukket og tørt.
    Pose med 500g = ca. 72kg flødeis
    Pris: Kr.189,95
    Lagerbeholdning:7
  • Cremodan Isstabilisator, 1 kg

    Stor pakke Cremodan Coldline Isstabilisator S500, som er beregnet til brug ved produktion af rørt is.
    Cremodan giver en lækker og cremet is, som har konsistens som de velkendte dyre købemærker. Cremodan fungerer ved at binde fedt og væske, og derved opstår der ikke krystaller i vandet - men derimod en lækker cremet is.
    Vores Cremodan er 100% vegetabilsk og er en blanding af mono og diglycerider, guargummi, modificeret cellulose og fedtsyrer. Tilsammen udgør de en emulgator som groft sagt binder ismassen sammen.
    Dossering: Mælkeis 7 gr. pr. kg. is, Vandis 3 - 5 % mere.
    Røres i den kolde masse inden indfrysning - ikke behov for opvarmning.
    BEMÆRK at det er en stor pakke med 1.000g - denne mængde koster mange steder over kr. 800,00, hvis den skulle købes i almindelige 50g mængder :-)
    Bemærk også, at Cremodan fra fabrikantens side ikke har meget lang holdbarhed som mange af vores andre produkter. Normalt er der ca. 5-8 måneders holdbarhed. Den præcise dato på dem vi har lager oplysys gerne ved henvendelse :-)
    Opbevares tillukket og tørt.
    1kg fordelt i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.269,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltodextrin, 100g

    Maltodextrin er hydrolyseret stivelse, typisk majs af majs, som bliver brudt ned til fructose, hvorfor det ikke søder så meget som saccharose/alm. strøsukker. Maltodextrin bliver hurtigt omsat af kroppen til energi, ligesom glucose. Det kan bl.a. bruges til kager, müeslibarer, slik, saucer, is, sport-drinks m.m. Indehold: 100g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:12
  • Lakridsrod, 100g

    Brug lakridsrod som smagstilsætning eller tyg på den, som den er. Lakridsrødder er søde og behagelige i smagen og har været brugt som alt fra tandbørster til naturmedicin i flere tusinde år. Kan anvendes i både det søde og salte køkken. Indehold: 100g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:6
  • Kakaonibs - 100g, Callebaut

    Kakao nibs fremstillet af knuste kakaobønner. De knuste bønner er tørret, og har en dejlig aromatisk, sprød og let bitter smag. Perfekt til hjemmelavede chokolader, konfekt, müesli, kager, bagværk, desserter og meget mere. Kommer i praktisk pose, der holder på smagen og kan genlukkes. Ompakket professionelt af "Konditorens", da de fra producenten kun findes i 800g poser og større. Indeholder 100g Fremstillet af Barry Callebaut, og sælges også i en stor pose med 800g. Se mere HER
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:41
  • Talkum, 500g

    Talkum fremstillet af magnesiumsilikat i medicinsk kvalitet. Benyttes bl.a. til pudring af bolsjer. Til fødevarer i begrænset anvendelse. Dosering: Ifølge tilsætningsstofforordningen EU.1333/2008.
    Indhold: 500g medicinsk talkum
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:36
  • Talkum, 100g

    Talkum fremstillet af magnesiumsilikat i medicinsk kvalitet. Benyttes bl.a. til pudring af bolsjer. Til fødevarer i begrænset anvendelse. Dosering: Ifølge tilsætningsstofforordningen EU.1333/2008.
    Indhold: 100g medicinsk talkum
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:17
  • Æblesyre, 500g

    Æblesyre granulat (salt) bruges generelt som et naturligt konserveringsmiddel i fødevarer og som et syrnende middel i drikkevarer. Specifikt gør det en royal icing mindre sød, anvend blot en lille knivspids til 500g flormelis. Æblesyre bruges bl.a også til syrlige frugtbolsjer, vingummi, skumfiduser m.m , hvor frugtsmagen dermed fremhæves.
    Æblesyre kan erstatte citronsyre 1:1, specielt velegnet til personer med citrus overfølsomhed.
    Indhold: 500g
    Pris: Kr.74,95
    Lagerbeholdning:42
  • Pektin, 250g

    Anvendes bl.a. til syltetøj - 7 g pr kg bær.
    Til fødevarer i begrænset anvendelse. Dosering ifølge EU 1333/2008.
    Vejl dos: 0,3 - 0,7 % i marmelade og gele. Opløselig ved en pH 4 - 5 Lav Calcium reaktion. Anvendes bedst ved et reduceret sukker indhold.
    Opbevares tillukket og tørt.
    Stor pakning med 250g
    Type LM - 101 AS /
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:1
  • Salmiakpulver, 100g

    Salmiakpulver, også kaldet Salmiak Salt eller Ammoniumklorid. Benyttes bl.a. til fremstilling af hjemmelavede bolsjer, hvor Salmiakpulver kan bruges både i massen, udenpå og indeni som fyld. Kan blandes med sukker for at lave et mere børnevenligt fyld, eller i forholdet 1:2 med lakridspulver for at lave "Heksepulver" som er et klassisk bolsjefyld. Vores Salmiakpulver er helt rent, og altså ikke tilsat sukker eller andet. Til levnedsmidler, kun begrænset anvendelse. Den anbefalede dossering er højst 5% (eller gældende lovgivning) da det kan være sundhedsskadelig i meget store doser. Pose med 100g Salmiakpulver (Ammoniumklorid)
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:80
  • Sorbitol, 100g

    Sorbitol har mange funktioner, bl.a. som stabilisator, til at forhindre krystallisering i is, som blødgørende konsistensmiddel og som erstatning for sukker. Har ca. den halve sødeevne af sukker. Må ikke bruges i drikkevarer, men ellers uden mængdemæssig begrænsning i  andre fødevarer. Indhold: 100g sorbitol
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:56
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.