Beskrivelse
Nuvola Caputo – også kaldet “den lilla”, er beregnet til deje med høj hydrering.
Melet er formalt som Tipo 0 og den specielle formaling gør at melet kan optage meget væske og dermed øge hydrationen. En høj hydration gør at man på en pizza fx får en kant med masser af luft. Højt proteinindhold gør dejen let at arbejde med, og det stærke elastiske gluten giver de bedste betingelser til klassiske napolitanske italienske pizzaer.
Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette.
Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, Italien.
TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk – fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
La farina dei professionisti Tipo “0”.
Teknisk info:
Protein 12,5%
Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60
W: 270/290
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.