Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Caputo Manitoba Oro – 5kg

Pris: Kr.129,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

122 på lager

Varenummer (SKU): 8014601035721 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Manitoba Oro eller Manitoba Gold fra Caputo – er en mel med meget højt protein indhold (14%) og en enorm god glutenkvalitet der tillader højt væskeindhold. Kaldes også Elefantmel på dansk, grundet den høje styrke.

Melet er formalt som Tipo 0 og den specielle formaling gør at melet kan optage meget væske og du kan dermed øge hydrationen, hvilket bl.a. giver stor elasticitet og strækbarhed.

Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette.

Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, Italien.

TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk – fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.

Farina forte Golden Maitoba Tipo “0”.
Manitoba Gold.

Teknisk info:
Protein 14%
Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60
W: 370/390

Relaterede produkter

  • Caputo Aria - 5kg

    Aria er en af de nyeste mel fra Caputo. Den er lavet af korn, der er forarbejdet med surdej, og som er ideelt til at lave velsmagende pande- og pinsa-pizzaer. Det garanterer en dej med høj hydrering, som er let, sprød og nem at håndtere. Melen er også ideel til focaccia. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, Italien. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft. La farina dei professionisti Tipo "0". Teknisk info: Protein 11% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 200/220
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:13
  • Caputo Prøvepakke - 3x5kg

    Sampak med 3 af de populære Caputo mel - 5kg af hver, i alt 15 kg. Pakken indeholder: 5kg Caputo Pizzeria - "den blå" som er skabt til napolitanske pizzaer 5kg Caputo Cuoco/Saccorosso - "den røde" som er god til langtidshævning 5kg Caputo Manitoba Oro - med hele 14% protein
    Pris: Kr.329,85
    Lagerbeholdning:1
  • Blå Caputo Pizzamel - 5kg

    Blå Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste pizzamel til Napolitanske pizzaer. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Blå Caputo. Højt proteinindhold gør dejen let at arbejde med, og det stærke elastiske gluten giver de bedste betingelser til klassiske italienske pizzaer. Melet er formalt som Tipo 00. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. HUSK: Med durum mel kan du "åbne" dejen til dine Napolitanske pizzaer langt bedre. Du hælder blot et tyndt lag ud på din bordplade inden du begynder at forme din pizza. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft. Teknisk info: Protein 12,50% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 260/270
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:197
  • Caputo Nuvola Super (Lilla) - 5kg

    5kg Nuvola Super fra Caputo - også kaldet "den lilla", er beregnet til deje med høj hydrering. Med 13,5% protein og en høj styrke. Melet er formalt som Tipo 0 og den specielle formaling gør at melet kan optage meget væske og dermed øge hydrationen. En høj hydration gør at man på en pizza fx får en kant med masser af luft. Højt proteinindhold gør dejen let at arbejde med, og det stærke elastiske gluten giver de bedste betingelser til klassiske napolitanske italienske pizzaer. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, Italien. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft. La farina dei professionisti Tipo "0". Teknisk info: Protein 13,5% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 270/290
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:14
  • Rød Caputo Cuoco/Saccorosso - 5kg

    Rød Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste mel til mellem-langtidshævede deje - herunder pizzaer og foccacia. Cuoco og Saccorosso er samme mel, men går under to navne hos Caputo. Højt proteinindhold gør dejen let at arbejde med, og det stærke elastiske gluten giver de bedste betingelser til klassiske napolitanske italienske pizzaer. Melet er formalt som Tipo 00. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, Italien. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft. Farina di Grano tenero Tipo "00" og Cuoco omtales også som Saccorosso. Teknisk info: Protein 13,0% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 300/320
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:192
  • Caputo Manitoba Oro - 1kg

    Manitoba Oro eller Manitoba Gold fra Caputo - er en mel med meget højt protein indhold (14,5%) og en enorm god glutenkvalitet der tillader højt væskeindhold. Melet er formalt som Tipo 0 og den specielle formaling gør at melet kan optage meget væske og du kan dermed øge hydrationen, hvilket bl.a. giver stor elasticitet og strækbarhed. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, Italien. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft. Farina forte Golden Maitoba Tipo "0". Manitoba Gold. Teknisk info: Protein 14,5% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 370/390
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:26
  • Semola Durummel - Caputo, 1kg

    Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste producent af pizzamel til ægte Napolitanske pizzaer. Med denne durum mel kan du "åbne" dejen til dine Napolitanske pizzaer langt bedre. Du hælder blot et tyndt lag ud på din bordplade inden du begynder at forme din pizza. Det hjælper også til at din pizza ikke sidder fast på dit bagestål eller din pizzaspade. Fantastisk durummel perfekt til frisk pasta, brød- og pizzadej. HUSK din pizzamel fra Caputo, find den her. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Caputo mel. Opbevaring:  Tørt og køligt.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:31
  • Fioreglut Glutenfri Pizzamel - Caputo, 1kg

    Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste producent af pizzamel til ægte Napolitanske pizzaer. Med denne pizzamel kan du sågar få dine egne GLUTENFRI Napolitanske pizzaer. Denne glutenfri pizza mel er en kombination af ris- og kartoffelstivelse, rismel og , sukker, fortykningsmidler samt kostfibre. Samtlige ingredienser er glutenfri og er omhyggeligt udvalgt af Caputo med det formål at skabe en usammenlignelig kvalitet inden for brød- og pizzadej. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Caputo mel.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:15
  • Manitoba Hvedemel - 5kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej). Pose med 5kg. Styrke: W400 TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:314
  • Lievito Tørgær - Caputo, 100g

    Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste producenter indenfor pizzamel til ægte Napolitanske pizzaer. Til din Napolitanske pizza skal du selvfølgelig også bruge gær. Denne smarte tørgær fra Caputo er kendetegnet ved sin høje gæringsevne og er særligt velegnet til fremstilling af pizza. Den er cirka tre gange så potent som frisk gær og har en forlænget holdbarhed på flere måneder efter åbning. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Caputo mel. Dosering: Til 500g pizzamel 4 timers hævetid - 3 tsk. 8 timers hævetid - 2 tsk. 12 timers hævetid - 1 tsk. Opbevaring:  Tørt og køligt - anbefalet i køleskab efter åbning(0-10 C°)
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:43
  • Lievito Tørgær - Caputo, 500g

    Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste producenter indenfor pizzamel til ægte Napolitanske pizzaer. Til din Napolitanske pizza skal du selvfølgelig også bruge gær. Denne smarte tørgær fra Caputo er kendetegnet ved sin høje gæringsevne og er særligt velegnet til fremstilling af pizza. Den er cirka tre gange så potent som frisk gær og har en forlænget holdbarhed på flere måneder efter åbning. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Caputo mel. Se også vores 100 g version her. Dosering: Til 500g pizzamel 4 timers hævetid - 3 tsk. 8 timers hævetid - 2 tsk. 12 timers hævetid - 1 tsk. Opbevaring:  Tørt og køligt - anbefalet i køleskab efter åbning(0-10 C°)
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:21
  • Manitoba Hvedemel - 15kg, Frumenta (Original)

    Pakketilbud med 3 poser a 5 kg Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Vi sender 3 poser med hver 5kg. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.359,95
    Lagerbeholdning:1
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:505
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:129
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:227
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:190
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:21
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:69
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:138
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:139
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:29
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:85
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:138
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.