Beskrivelse
Invitér familie og venner på lækre, lune hjemmebagte Valsemøllen Boller. Med deres milde smag er de perfekte til fødselsdagen, weekenden, eller når I bare gerne vil hygge jer.
Du kan også bruge dejen fra denne boller bageblanding til kanelsnegle, brunsviger, pizzasnegle, pølsehorn eller tilsætte chokolade eller tørret frugt og lave de lækreste chokoladeboller alle vil elske.
Bolleblandingen giver 18 boller.
Du skal bruge:
– 1 ps. Valsemøllen Boller
– 1 brev tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
– 4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
Fremgangsmåde:
– Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
– Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
– Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
– Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
– Lad bollerne køle af på en rist.
Pose med 900g
Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.