Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Baking Powder, 80g – FunCakes

Pris: Kr.24,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

7 på lager

Varenummer (SKU): 8720512696486 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

FunCakes bagepulver indeholder den helt rigtige blanding af natriumbikarbonat og vinsyre og kan bruges som hævemiddel i mange opskrifter.
Brug det som hævemiddel i opskrifter på småkager og kager for at sikre, at de ikke bliver flade.
Indeholder: 80 gram.

Relaterede produkter

  • Ammunium Bicarbonat, 80g - FunCakes

    Ammonium bicarbonate, hjortetaksalt, er et tilsætningsstof til bagværk, hvor det giver en utrolig hurtig hævning samt sprødhed.
    Hjortetaksalt er specielt velegnet til bagværk med kort bagetid f.eks cookies og kiks.
    Indhold: 80g.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:14
  • Citronsyre, 80g - FunCakes

    Citronsyrepulver bruges generelt som et naturligt konserveringsmiddel i fødevarer og som syrningsmiddel i drikkevarer.
    I bagning bruges det ofte som en ingrediens til at gøre royal icing mindre sød, bare tilsæt en knivspids citronsyre til 500 gram flormelis, og lav royal icing i henhold til din opskrift.
    Citronsyre bruges blandt andet til syrlige frugtbolsjer, vingummi, skumfiduser og andre søde sager, hvor den hjælper med at fremhæve frugtsmagen.
    Indeholder: 80 gram.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:14
  • Cream of Tartar, 80g - FunCakes

    Cream of Tartar, også kaldet vinsten, er et biprodukt fra vinproduktion, og anvendes fx i bageopskrifter som hævemiddel. Ofte vil man i opskrifterne finde Cream of Tartar sammen med natron og blandes disse to produkter med hinanden opnås en dobbelt effekt, da natron har brug for en aktivering i form af en syre. Kombinationen af Cream of Tartar og natron giver et sprødt resultat i fx cookies, hvorimod bagepulver giver et mere blødt og sejt resultat.  Vinsten kan også tilsættes til slik for at give en cremet konsistens,  da det kan forhindre krystallisering af kogt sukker.
    Indhold: 80g
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:46
  • Xanthan Gummi - 50g, FunCakes

    Denne Xanthan Gummi fra FunCakes er et smagsløst fiberrigt fortyknings- og stabiliseringsmiddel fremstillet af forgæret sukkerarter.
    Xanthan Gummi, som er opløseligt i både koldt og varmt vand, bruges bl.a i glutenfri bagning hvor strukturen forbedres og i f.eks is, hvor det forhindrer dannelsen af iskrystaller. Også i salatdressinger og saucer er Xanthan Gummi velegnet, hvor det forhindrer olieseparation.
    Alene giver Xanthan Gummi ikke en god gelé, men sammen med Johannesbrødkernemel eller Agar Agar danner det en stabil gelé.
    Du kan også lave en spiselig lim:
    Bland 1/4 tsk Xanthan Gummi med 4 spiseskefulde vand. Det tager ca. 10 – 20 minutter at opløse. Det vil være en klar, farveløs lim.
    Eller en hurtig gumpaste:
    5 gram Xanthan Gummi æltes godt med 250 gram fondant og lad det hvile i 20 – 30 minutter før brug.
    Eller pastillage: Rør 1 tsk Xanthan Gummi i 100 gram Royal Icing. Lad hvile i ca. 1 time før brug.
    Indhold: 50g.
    Pris: Kr.36,95
    Lagerbeholdning:28
  • FunCakes Magic Roll-Out Powder, 225g

    FunCakes Magic Roll-Out Powder, også kendt som Bäckerstärke i Tyskland, er fint formalet kartoffelstivelse, som bl.a. forhindrer fastklæbning. Velegnet til udrulning og modellering af fondant, marcipan, dej m.m., men kan også med fordel anvendes i silikoneforme eller til at drysse på bageplade/bageform. Tip: Brug en fin sigte eller Dust-N-Store Dusting Pouch fra Wilton for at dosere i et perfekt jævnt lag. Indhold: 225 gram.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:6
  • Baking Soda/Natron, 100g - FunCakes

    Natron, på engelsk baking Soda, bruges i madlavning og bagning som hævemiddel. Brug natron i æbleskivedej og kagedej, som indeholder syre - for eksempel kakao, appelsin, kærnemælk eller citron. Natron virker, når det opløses i vand.
    Det frigiver CO2, som laver luftbobler i dejen. Bagepulver er en blanding af natron og et syredannende middel, så derfor virker natron for sig selv, når der allerede er syre i dejen.
    Natron fra FunCakes er glutenfri.
    Indeholde: 100 gram.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:5
  • Tartaric Acid (Vinsyre), 100g - FunCakes

    Tartaric Acid, på dansk vinsyre, anvendes til at stabilisere æggehvider, giver bedre varmetolerance og større volumen. Vinsyren kan også bruges som konserveringsmiddel af marmelade og er desuden et effektivt hævemiddel sammen med bagepulver.
    Indhold: 110g
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:3
  • Sødmælkspulver - 150g, FunCakes

    Dette sødmælkspulver fra FunCakes giver en specifik tekstur og smag til dit bagværk - det forbedrer smagen ved at tilføje et strejf af ekstra sødme og en mere cremet tekstur. Når sødmælkspulver bliver opvarmet kan sukkeret fra mælkepulveret blive karamelliseret, hvilket giver en lækker smag og kager får en mørkere farve - det giver også en mere svampet kage, brownie eller cookie. Indhold: 150gram - 26% mælkefedt.
    Pris: Kr.41,95
    Lagerbeholdning:22
  • Glycerin - 120g FunCakes

    Glycerin er et alsidigt produkt, der kan bruges til mange ting. Den kan holde din kage friskere i længere tid, forbedrer strukturen af hjemmelavet fondant, forhindrer krystallisering af sukker og kan forhindre smørcreme i at tørre ud.
    TIP:
    - Tilsæt et par teskefulde glycerin til din kagedej, før du bager for at holde kagen friskere i længere tid. Lidt glycerin i royal icing/æggehvideglasur tilføjer glans og forhindrer din glasur i at blive hård og tør. Det gør glasuren lettere at påføre. - Undgå krystallisering af sukker ved at tilføje glycerin ved opvarmning af sukker og vand til en høj temperatur. Glycerin kan også fungere som blødgøringsmiddel i fudge, trøffel og karamel. - Glycerin kan forhindre smørcreme i at tørre ud og danne en skorpe. Det holder din smørcreme silkeblød og hjælper med at tilføje krymmel eller dekorationer til din kage. - Det kan forbedre konsistensen og smidigheden af hjemmelavet fondant. Det kan også hjælpe med at blødgøre ældre og stiv fondant - tilføj et par dråber og fold det i din fondant indtil den er smidig.
    Indhold: 120 gram.
    Pris: Kr.27,95
    Lagerbeholdning:20
  • Marengs Pulver/Merinque Powder - 150g, FunCakes

    Merinque powder anvendes f.eks. til marengs, pavlova, icings og frostings, men kan også kan være et alternativ til æggehvide.
    Pulveret er klar til brug, tilsæt kun vand og sukker hvis du ønsker det.
    OBS: brug altid en ren ske.
    Fremgangsmåde meringue: Forvarm ovnen til 120 ° C (100 ° C varmluft). Skålen og piskeriset skal være HELT rene. Bland 14 gram marengspulver med 125 ml vand og 125 gram fint sukker. Pisk blandingen på høj hastighed til en hvid skum. Tilsæt 250 gram fint sukker lidt ad gangen. Pisk indtil du kan trække toppe, der ikke falder tilbage. Sprøjt meringues på en bageplade med bagepapir og tør i ovnen i ca. 1,5 time. Lad det køle helt ned i ovnen.
    Indhold: 150 gram.
    Pris: Kr.64,95
    Lagerbeholdning:3
  • Agar Agar - 50g, FunCakes

    Agar Agar fra FunCakes er et vegetabilsk bindemiddel og et alsidigt produkt, som kan bruges som erstatning for gelatine/husblas i fromage, gele o.s.v
    Agar Agar størkner ved stuetemperatur. Hold altid forarbejdede produkter i køleskabet.
    Dette produkt er faveløst og uden smag.
    FunCakes agar agar har en gelstyrke på min. 700 g/cm3 (baseret på Nikan / 1,5% 20°C)
    Fri for animalske ingredienser og kaldes af nogen for Vegetabilsk gelatine.
    Indhold: 50g.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:38
  • Gummi Arabicum - 50g, FunCakes

    Denne Gummi Arabicum fra FunCakes er et vegetabilsk bindemiddel og kan anvendes som stabilisator og bindemiddel. Gummi Arabicum giver en blød struktur og anvendes bl.a til fremstilling af slik, is, aromastoffer og sødemidler.
    Gummi Arabicum er naturligt gummi.
    Dette produkt er faveløst og uden smag.
    Indhold: 50g.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:9
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:350
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:248
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:115
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:111
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:105
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:80
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:70
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:66
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:90
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:40
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.