Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Bagesukker (Caster Sugar) – 1kg, Dansukker

Pris: Kr.25,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

4 på lager

Varenummer (SKU): 5701259517763 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dansk Bagesukker er meget finkornet sukker, produceret af danske roer.

På grund af de meget fine korn opløses det hurtigt, tilfører mere luft og dermed mere volumen ved piskning. Særdeles velegnet til al bagning men især til marengs, lagkagebunde og cupcakes. Dansk Bagesukker vil gøre bagningen lettere.

Bagesukker er det samme som det finkornet Caster Sugar, kendt fra engelske opskrifter.

Mål og vægt: Bagesukker
1 spsk = 10-12 g
1 dl = 90 g
1,1 dl = 100 g

Relaterede produkter

  • Syltesukker med Pektin - 1kg, Dansukker

    Lav syltetøj og marmelade på nogle få minutter. Pakken indeholder alle de ingredienser der behøves til at lave syltetøj - sukker, pektin fra citrusfrugter, citronsyre og kaliumsorbat. Det eneste der skal tilsættes er bær og lidt vand. Kan anvendes til både friske og frosne bær. Syltetøj eller marmelade: 2kg bær + 1kg Syltesukker Indhold: 1kg  
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:15
  • Hvedegluten - Hvedeprotein, 1kg

    Storkøb med 2 poser a 500g. Sælges også i portioner med 150g og 500g Hvedegluten også kaldet Hvedeprotein, Glutenmel eller bare Gluten, er et højt kvalitets proteinpulver. Benyttes til at øge mels proteinindhold, hvilket giver mere luftigt brød samt sej skorpe. Bruges ofte i italienske brødtyper, rundstykker, flutes pizza m.m. Kan med fordel bruges i dej med meget fuldkorn og kerner, da det giver et mere luftigt brød. Også god til opskrifter baseret på mandelmel eller frømel, da det giver en bedre tekstur  uden at øge kulhydrat indtaget specielt meget. Hvedegluten er hvedemel som er vasket, hvorved glutenindholdet er blevet koncentreret. Proteinindholdet er højt (77g per. 100g), mens kulhydratindholdet er lavt (10,6g per. 100g). Efter tilsætning af vand genvinder Hvedegluten dets viskoelastiske struktur. Hvedegluten indeholder hovedsageligt to grupper af proteiner: gliadin (som påvirker viskositeten) og glutenin (som påvirker elasticiteten). Dosering: 1 – 3 % på melmængden - tilsættes fx 40 g Hvedegluten til et kilo mel med proteinindhold på 12%, bliver det hævet til 15%. 2 poser med 500g
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:1
  • Flutes Basis, 1kg

    Basismix til hvedebrød som fx flutes og rundstykker. Basismixen indeholder bl.a. enzymer og Basismixen er med til at give fremragende stabilitet, smag, sprød skorpe og lang holdbarhed. Du kan bruge Basis i alle dine almindelige hvedebrødsopskrifter. Der skal bruges 5% Basis til melmængden - fx 25g Basis til 500g mel. Bemærk at Basis indeholder salt og du derfor ikke skal tilsætte ekstra. Forslag til grunddej: 25g Hvedesur 450g Hvedemel med højt proteinindhold 25g Flutes Basis 15g Margarine - gerne røremargarine 10g Tørgær 275g Vand Flutes Basis og melprodukterne blandes sammen med tørgær. Vand og margarine tilsættes. Æltes på maskine ved lav hastighed i 4 minutter, herefter 6 minutter ved høj hastighed. Den ønskede dejtemperatur er 27-28°C. Lad dejen hvile i 20 minutter, og del herefter dit bagværk op i de ønskede stykker som virkes op. Lad dem hvile i yderligere 20 minutter før de sættes til hævning i 60 minutter - meget gerne med varme og damp. For rundstykker er afbagningen 18-20 minutter i en 260°C varm ovn, som skrues ned på 215°C når stykkerne sættes ind. Lav gerne damp i starten af afbagningen, men husk at lukke dampen ud igen ca. halvvejs i afbagningen. Vi anbefaler afbagning på en hulplade. Indeholder 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:1
  • Salmiakpulver, 1kg

    Salmiakpulver, også kaldet Salmiak Salt eller Ammoniumklorid. Benyttes bl.a. til fremstilling af hjemmelavede bolsjer, hvor Salmiakpulver kan bruges både i massen, udenpå og indeni som fyld. Kan blandes med sukker for at lave et mere børnevenligt fyld, eller i forholdet 1:2 med lakridspulver for at lave "Heksepulver" som er et klassisk bolsjefyld. Vores Salmiakpulver er helt rent, og altså ikke tilsat sukker eller andet. Til levnedsmidler, kun begrænset anvendelse. Den anbefalede dossering er højst 5% (eller gældende lovgivning) da det kan være sundhedsskadelig i meget store doser. Stor portion med 1.000g Salmiakpulver (Ammoniumklorid) - leveres i 2 poser med 500g i hver.
    Pris: Kr.189,95
    Lagerbeholdning:1
  • Perlesukker - 500g, Dansukker

    Perlesukker består af store sukkerkrystaller - d.v.s. sukkerkrystaller, som har kogt ekstra længe. Perlesukker anvendes bl.a. til kandiserede æbler og som pynt på kager og småkager.
    Mål og vægt: Perlesukker
    1 dl = 80g
    1 spsk = 12 g
    1 tsk = 4 g
    Pris: Kr.20,95
    Lagerbeholdning:11
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Svensk Perlesukker - 500g, Dansukker

    Den rigtige "Svenskt Pärlsocker" der ikke smelter!
    Svensk perlesukker er sukkerkrystaller, som komprimeres i store flager og derefter knuses og sigtes. Bruges til dekoration ved bagning af hvedebrød og kager. Hvide smukke krystaller, der ikke smelter! Mål og vægt: Svensk Perlesukker 1 dl = 80g 1 spsk = 12 g 1 tsk = 4 g
    Pris: Kr.23,95
    Lagerbeholdning:49
  • Mørk Sirup - 750g, Dansukker

    Mørk Sirup har mere karakter med en fyldigere aromatisk karamelsmag, salt og syrlighed og er mørkere i farven. Passer til såvel brunkager og chokoladekaramel som brune bønner, kåldolmere og andre madretter.
    Sirup (sukkersirup) fås som et biprodukt, når man fremstiller hvidt sukker af roe- eller rørsukker i et sukkerraffinaderi. Sirup er en sejtflydende sukkeropløsning, hvor en del af sukkeret nedbrydes til glukose (druesukker) og fruktose (frugtsukker). Kombinationen af de forskellige sukkerarter forhindrer krystallisering, og det meget høje sukkerindhold på ca. 80 % garanterer lang holdbarhed.
    Sirup fremstilles i forskellige kvaliteter, hvad angår farve og smag, som stammer fra mindre mængder mineralsalte og andre stoffer, som findes naturligt i råvarerne. Hver enkelt kvalitet er tilpasset sit særlige anvendelsesområde. Sirup som produkt er særligt anvendeligt til bagning, men anvendes også til konfektureprodukter.
    Ud over at give en sød smag har sirup en del funktionelle fordele: Det fremmer gæringen i brød, giver en fin skorpe på brødet, holder brødet saftigt og frisk længere og er desuden en udmærket smagsgiver og smagsforstærker i forskellige madretter.
    Sirupsflasken er transparent, hvilket gør det let at dosere og har et praktisk drypfrit låg.
    Mål og vægt: Sirup
    1 dl = 140 g
    1 spsk = 20 g
    1 tsk = 7 g
    Tips
    - Også i sukkerfrit brød bør der tilsættes 2 spsk sirup til 1/2 l dejvæske. Gæren "æder" siruppen under hævningen, så brødet er sukkerfrit, når det er færdigt. Prøv det! Du vil kunne mærke en klar forskel.
    - De brunede kartofler laves nemmest, ved at man smelter lidt sirup på panden. Når den er varm, vender man kartoflerne her i. Efter kort tid er de flot lysebrune og klar til servering.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:20
  • Lys Sirup - 750g, Dansukker

    Lys Sirup er den klassiske sirup med en fin lys farve og en karamelagtig smag. Passer perfekt til slik, småkager, desserter, sovse, kødretter m.m.
    Sirup (sukkersirup) fås som et biprodukt, når man fremstiller hvidt sukker af roe- eller rørsukker i et sukkerraffinaderi. Sirup er en sejtflydende sukkeropløsning, hvor en del af sukkeret nedbrydes til glukose (druesukker) og fruktose (frugtsukker). Kombinationen af de forskellige sukkerarter forhindrer krystallisering, og det meget høje sukkerindhold på ca. 80 % garanterer lang holdbarhed.
    Sirup fremstilles i forskellige kvaliteter, hvad angår farve og smag, som stammer fra mindre mængder mineralsalte og andre stoffer, som findes naturligt i råvarerne. Hver enkelt kvalitet er tilpasset sit særlige anvendelsesområde. Sirup som produkt er særligt anvendeligt til bagning, men anvendes også til konfektureprodukter.
    Ud over at give en sød smag har sirup en del funktionelle fordele: Det fremmer gæringen i brød, giver en fin skorpe på brødet, holder brødet saftigt og frisk længere og er desuden en udmærket smagsgiver og smagsforstærker i forskellige madretter.
    Sirupsflasken er transparent, hvilket gør det let at dosere og har et praktisk drypfrit låg.
    Mål og vægt: Sirup
    1 dl = 140 g
    1 spsk = 20 g
    1 tsk = 7 g
    Tips
    - Også i sukkerfrit brød bør der tilsættes 2 spsk sirup til 1/2 l dejvæske. Gæren "æder" siruppen under hævningen, så brødet er sukkerfrit, når det er færdigt. Prøv det! Du vil kunne mærke en klar forskel.
    - De brune kartofler laves nemmest, ved at man smelter lidt sirup på panden. Når den er varm, vender man kartoflerne her i. Efter kort tid er de flot lysebrune og klar til servering.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:6
  • Citronsyre, 1kg

    Citronsyre pulver bruges generelt som et naturligt konserveringsmiddel i fødevarer og som et syrnende middel i drikkevarer. Specifikt gør det en royal icing mindre sød, anvend blot en lille knivspids til 500g flormelis. Citronsyre bruges bl.a også til syrlige frugtbolsjer, vingummi, skumfiduser m.m , hvor frugtsmagen dermed fremhæves.
    Denne citronsyre er fødevarekvalitet/fødevaregodkendt og kemisk ren.
    Glutenfri.
    Indhold: 1.000g fordelt i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Topping Caramel 1kg

    Delikat flydende karamelsauce - 100% ægte karamel.
    Konsistensen er perfekt til at dekorere is, milkshakes, pandekager, cupcakes og m.m.
    Flasken har en praktisk studs til præcis fordeling af toppingen.
    Toppingen kan anvendes kold eller varm. Ønskes varm topping, placeres flasken i max. 35 C varmt vand.
    Indhold: 1 kg.
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:7
  • Liquid Sugar Paste - 1kg, Silikomart

    Med denne "Liquid Sugar Paste" fra Silikomart, får du en flydende fondant, som er super nem at fordele over dine kage. Fordelene ved at bruge flydende fondant er bl.a.: - nemmere og hurtigere end traditionel fondant. - revner eller sprækker ikke. - kan nemt indfarves med alm. pulverfarve. - kan smages til med smagspasta/sirup. - ingen problemer med luftfugtighed. - kagen kan opbevares i køleskabet uden problemer. Sådan gør du:  Varm "Liquid Sugar Paste op i en skål, der tåler mikroovn til du har en flydende konsistens (ca. 1 min. til 45°C). Vent på at massen falder i temperatur til 37°C og hæld det på din kage. Efter en times tid vil den flydende fondant være blevet fast. Med den resterende flydende masse, kan du bl.a. tilsætte flormelis, for at få en fast masse, som du kan lave dekorationer af til din kage. Liquid Sugar Paste kan også bruges til at lave smørcreme - her skal du blot piske 250g Liquid Sugar Paste med 300g blødt smør. Du kan både farve massen og tilsætte noget smagspasta/sirup. Den flydende "fondant" kan bruges til rigtige kager, som er smurt op eller til dummys. Indeholder 1kg [embed]https://www.youtube.com/watch?v=3lI0jIBTP24[/embed] 99.521.02.0001
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:5
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:482
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:106
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:205
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:177
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:55
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:129
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:21
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:75
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:136
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.