Super kundeservice
Sikker betaling
Hurtig levering
Forestil dig en kold vinteraften, hvor du har lyst til at bage en dejlig, sprød pizza. Du drømmer om den perfekte sprøde skorpe, som man får hos et rigtigt pizzeria i Italien. Men hvordan får du den skorpe hjemme i din egen ovn? Ved hjælp af et bagestål, selvfølgelig!
Med et bagestål kan du lave pizzaer med en tynd, sprød skorpe hjemme i dit eget køkken, som uden tvivl bliver markant bedre, end hvis du lægger pizzaen på en almindelig kold bageplade. Med et bagestål kommer du så tæt man kan, på en rigtig autentisk italiensk pizza bagt i en ægte stenovn.
Viser alle 4 resultater
Viser alle 4 resultater
Måske har du hørt om et bagestål før, men er i tvivl om hvad det egentlig er, eller måske er første gang du hører ordet. Selv som entusiastisk amatørbager, er det ikke sikkert, at du har hørt om dette relativt nye og spændende værktøj. Men det er formentlig kun et spørgsmål om tid, før du kommer til at stifte bekendtskab med det, for bagestål er på massiv fremdrift i både professionelle bagerier og hjemme i de private køkkener. Men hvad er et bagestål egentlig?
Et bagestål er er tyk stålplade, man lægger i sin ovn ligesom almindelige bageplader- og forme. Men i modsætning til traditionelle bageplader, så simulerer et bagestål effekten af en rigtig stenovn. I takt med at bagestålet varmes op, overfører det hurtigt, effektivt og jævnt varmen til dejen. Det giver en mere ensartet bagning, hvilket resulterer i en skøn sprød skorpe og en dejlig blød inderside på dit brød eller pizzadej. Årsagen til, et bagestål giver en så fremragende bagning er, at bagestål er i stand til at opbevare og afgive varme på en langt mere effektiv måde end almindelige bageplader.
Bagestål fås i forskellige tykkelser og kan bruges til at bage både pizza og brød, men også til at grille kød og grøntsager og meget andet.
Hos BageBixen har vi et stort udvalg af bagestål i høj kvalitet i forskellige størrelser. Vi har helt sikkert også et bagestål, der passer til din ovn. Så næste gang du har lyst til at bage, kan det være, at et bagestål skal være din hemmelig ingrediens til at opnå det perfekte resultat.
Er der noget bedre, end duften af gæret dej, smeltet ost og friske ingredienser? Med et bagestål kan du lave den perfekte pizza, som uden tvivl vil begejstre din familie og alle der måtte være så heldige at blive inviteret til hjemmelavet pizza.
Med et bagestål får din pizza den sprødeste bund, som du kender det fra de bedste pizzeriaer. Det eneste du skal bruge er en enkel stålplade i form af et bagestål. Tilføj selv tomatsauce, ost, friske basilikumblade og måske nogle saftige skiver af pepperoni og du har den perfekte hjemmelavede pizza.
Bagestål er mest kendt for at være et særdeles fremragende værktøj til at bage pizzaer med. Med et bagestål kan du nemlig lave en rigtig lækker og autentisk pizza med en tynd, sprød skorpe ligesom man kender pizzaer fra Italien. Frem for de til tider lidt kedelig og slatne pizzaer, vi ofte får fra pizzeriaer herhjemme, kan du med et bagestål lave dine egne pizzaer, som vi næsten vil garantere, bliver bedre.
Men et bagestål kan meget mere end blot at bage pizzaer. Det er faktisk et langt mere alsidigt værktøj, end mange går og tror. Et bagestål er også et fantastisk redskab til at bage brød, tærter, bagels, fladbrød, pandekager, cookies, scones samt til at grille kød og grøntsager. Det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til hvad du kan bruge et bagestål til. Næste hver dag dukker der nye opskrift op, med folk der har lavet alverdens lækre retter og bagværk med deres bagestål.
Hvis du tror, at et bagestål kun er noget, du kan bruge til at bage pizzaer, så kan du derfor godt tro om igen. Mange afholder sig desværre fra at købe sig et bagestål, fordi de tror, at det kun er til at lave pizzaer med. Og så ofte får vi jo ikke pizza, tænker de. Men et bagestål er et godt allround køkkenredskab, du som bage-entusiast ikke ønsker at undvære.
Nu tænker du måske, at der må da være en eller anden ulempe ved det her nye køkkenredskab. Måske er det dyrt? Eller svært at vedligeholde? Men nej, ingen af delene er tilfældet. I hvert fald ikke hvis du køber dit bagestål hos BageBixen. Vores bagestål er af høj kvalitet og nemme at vedligeholde. Det eneste du skal gøre, er at tørre dem af med en klud efter brug – du behøver slet ikke bruge nogle skrappe rengøringsmidler eller andet. Til trods for det, får du vores bagestål til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.