Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Baking Powder, 80g – FunCakes

Pris: Kr.24,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

7 på lager

Varenummer (SKU): 8720512696486 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

FunCakes bagepulver indeholder den helt rigtige blanding af natriumbikarbonat og vinsyre og kan bruges som hævemiddel i mange opskrifter.
Brug det som hævemiddel i opskrifter på småkager og kager for at sikre, at de ikke bliver flade.
Indeholder: 80 gram.

Relaterede produkter

  • Ammunium Bicarbonat, 80g - FunCakes

    Ammonium bicarbonate, hjortetaksalt, er et tilsætningsstof til bagværk, hvor det giver en utrolig hurtig hævning samt sprødhed.
    Hjortetaksalt er specielt velegnet til bagværk med kort bagetid f.eks cookies og kiks.
    Indhold: 80g.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:14
  • Citronsyre, 80g - FunCakes

    Citronsyrepulver bruges generelt som et naturligt konserveringsmiddel i fødevarer og som syrningsmiddel i drikkevarer.
    I bagning bruges det ofte som en ingrediens til at gøre royal icing mindre sød, bare tilsæt en knivspids citronsyre til 500 gram flormelis, og lav royal icing i henhold til din opskrift.
    Citronsyre bruges blandt andet til syrlige frugtbolsjer, vingummi, skumfiduser og andre søde sager, hvor den hjælper med at fremhæve frugtsmagen.
    Indeholder: 80 gram.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:13
  • Cream of Tartar, 80g - FunCakes

    Cream of Tartar, også kaldet vinsten, er et biprodukt fra vinproduktion, og anvendes fx i bageopskrifter som hævemiddel. Ofte vil man i opskrifterne finde Cream of Tartar sammen med natron og blandes disse to produkter med hinanden opnås en dobbelt effekt, da natron har brug for en aktivering i form af en syre. Kombinationen af Cream of Tartar og natron giver et sprødt resultat i fx cookies, hvorimod bagepulver giver et mere blødt og sejt resultat.  Vinsten kan også tilsættes til slik for at give en cremet konsistens,  da det kan forhindre krystallisering af kogt sukker.
    Indhold: 80g
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:28
  • Xanthan Gummi - 50g, FunCakes

    Denne Xanthan Gummi fra FunCakes er et smagsløst fiberrigt fortyknings- og stabiliseringsmiddel fremstillet af forgæret sukkerarter.
    Xanthan Gummi, som er opløseligt i både koldt og varmt vand, bruges bl.a i glutenfri bagning hvor strukturen forbedres og i f.eks is, hvor det forhindrer dannelsen af iskrystaller. Også i salatdressinger og saucer er Xanthan Gummi velegnet, hvor det forhindrer olieseparation.
    Alene giver Xanthan Gummi ikke en god gelé, men sammen med Johannesbrødkernemel eller Agar Agar danner det en stabil gelé.
    Du kan også lave en spiselig lim:
    Bland 1/4 tsk Xanthan Gummi med 4 spiseskefulde vand. Det tager ca. 10 – 20 minutter at opløse. Det vil være en klar, farveløs lim.
    Eller en hurtig gumpaste:
    5 gram Xanthan Gummi æltes godt med 250 gram fondant og lad det hvile i 20 – 30 minutter før brug.
    Eller pastillage: Rør 1 tsk Xanthan Gummi i 100 gram Royal Icing. Lad hvile i ca. 1 time før brug.
    Indhold: 50g.
    Pris: Kr.36,95
    Lagerbeholdning:22
  • Baking Soda/Natron, 100g - FunCakes

    Natron, på engelsk baking Soda, bruges i madlavning og bagning som hævemiddel. Brug natron i æbleskivedej og kagedej, som indeholder syre - for eksempel kakao, appelsin, kærnemælk eller citron. Natron virker, når det opløses i vand.
    Det frigiver CO2, som laver luftbobler i dejen. Bagepulver er en blanding af natron og et syredannende middel, så derfor virker natron for sig selv, når der allerede er syre i dejen.
    Natron fra FunCakes er glutenfri.
    Indeholde: 100 gram.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:5
  • FunCakes Magic Roll-Out Powder, 225g

    FunCakes Magic Roll-Out Powder, også kendt som Bäckerstärke i Tyskland, er fint formalet kartoffelstivelse, som bl.a. forhindrer fastklæbning. Velegnet til udrulning og modellering af fondant, marcipan, dej m.m., men kan også med fordel anvendes i silikoneforme eller til at drysse på bageplade/bageform. Tip: Brug en fin sigte eller Dust-N-Store Dusting Pouch fra Wilton for at dosere i et perfekt jævnt lag. Indhold: 225 gram.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:4
  • Tartaric Acid (Vinsyre), 100g - FunCakes

    Tartaric Acid, på dansk vinsyre, anvendes til at stabilisere æggehvider, giver bedre varmetolerance og større volumen. Vinsyren kan også bruges som konserveringsmiddel af marmelade og er desuden et effektivt hævemiddel sammen med bagepulver.
    Indhold: 110g
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:3
  • Glycerin - 120g FunCakes

    Glycerin er et alsidigt produkt, der kan bruges til mange ting. Den kan holde din kage friskere i længere tid, forbedrer strukturen af hjemmelavet fondant, forhindrer krystallisering af sukker og kan forhindre smørcreme i at tørre ud.
    TIP:
    - Tilsæt et par teskefulde glycerin til din kagedej, før du bager for at holde kagen friskere i længere tid. Lidt glycerin i royal icing/æggehvideglasur tilføjer glans og forhindrer din glasur i at blive hård og tør. Det gør glasuren lettere at påføre. - Undgå krystallisering af sukker ved at tilføje glycerin ved opvarmning af sukker og vand til en høj temperatur. Glycerin kan også fungere som blødgøringsmiddel i fudge, trøffel og karamel. - Glycerin kan forhindre smørcreme i at tørre ud og danne en skorpe. Det holder din smørcreme silkeblød og hjælper med at tilføje krymmel eller dekorationer til din kage. - Det kan forbedre konsistensen og smidigheden af hjemmelavet fondant. Det kan også hjælpe med at blødgøre ældre og stiv fondant - tilføj et par dråber og fold det i din fondant indtil den er smidig.
    Indhold: 120 gram.
    Pris: Kr.27,95
    Lagerbeholdning:9
  • Sødmælkspulver - 150g, FunCakes

    Dette sødmælkspulver fra FunCakes giver en specifik tekstur og smag til dit bagværk - det forbedrer smagen ved at tilføje et strejf af ekstra sødme og en mere cremet tekstur. Når sødmælkspulver bliver opvarmet kan sukkeret fra mælkepulveret blive karamelliseret, hvilket giver en lækker smag og kager får en mørkere farve - det giver også en mere svampet kage, brownie eller cookie. Indhold: 150gram - 26% mælkefedt.
    Pris: Kr.41,95
    Lagerbeholdning:10
  • Agar Agar - 50g, FunCakes

    Agar Agar fra FunCakes er et vegetabilsk bindemiddel og et alsidigt produkt, som kan bruges som erstatning for gelatine/husblas i fromage, gele o.s.v
    Agar Agar størkner ved stuetemperatur. Hold altid forarbejdede produkter i køleskabet.
    Dette produkt er faveløst og uden smag.
    FunCakes agar agar har en gelstyrke på min. 700 g/cm3 (baseret på Nikan / 1,5% 20°C)
    Fri for animalske ingredienser og kaldes af nogen for Vegetabilsk gelatine.
    Indhold: 50g.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:26
  • Marengs Pulver/Merinque Powder - 150g, FunCakes

    Merinque powder anvendes f.eks. til marengs, pavlova, icings og frostings, men kan også kan være et alternativ til æggehvide.
    Pulveret er klar til brug, tilsæt kun vand og sukker hvis du ønsker det.
    OBS: brug altid en ren ske.
    Fremgangsmåde meringue: Forvarm ovnen til 120 ° C (100 ° C varmluft). Skålen og piskeriset skal være HELT rene. Bland 14 gram marengspulver med 125 ml vand og 125 gram fint sukker. Pisk blandingen på høj hastighed til en hvid skum. Tilsæt 250 gram fint sukker lidt ad gangen. Pisk indtil du kan trække toppe, der ikke falder tilbage. Sprøjt meringues på en bageplade med bagepapir og tør i ovnen i ca. 1,5 time. Lad det køle helt ned i ovnen.
    Indhold: 150 gram.
    Pris: Kr.64,95
    Lagerbeholdning:19
 
 

Tilbud lige nu

  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:123
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:776
  • Bolsje Startsæt Medium

    Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand. Med dette bolsjestartsæt får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Kongen af Danmark 650 g Banan Bolsjer 650 g Syrlig Æble Bolsjer 650 g Tutti-Frutti Bolsjer Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du: - Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte - 40x60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) - 0-200ºC Termometer* - 2 stk. stor praktisk silikone spartel - 500 g Druesukker - 1 x Anis aroma - 1 x Banan Aroma - 1 x Tutti-Frutti Aroma - 1 x Æble Aroma - 1 x Rød flydende farve - 1 x Grøn flydende farve - 1 x Gul/orange flydende farve - 125g Citronsyre - til syrlige drops   *Termometeret er ikke magen til det på billedet, men derimod et sukker termometer som dette HER. Se eventuelt vores Store bolsjesæt med mere grej og flere smagsvarianter lige HER Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:183
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.