Beskrivelse
En portion hjemmebagt cookie dough kage på under 5 minutter. Nemt og hurtigt. Med Valsemøllen Cookie Dough Mug Cake bageblanding skal du kun tilsætte 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smeltet smør) og 3 spsk. mælk – røre sammen – og bage få minutter i mikroovnen. Så kan du servere og nyde en nybagt kage i en kop.
Valsemøllen Cookie Dough Mug Cake er perfekt til den lille lækkersult om eftermiddagen eller aftenen, og med den nemme fremgangsmåde kan alle – store som små – være med.
Bageblandingen passer til en portion kage i ét krus eller kop (single servering). Nyd den som den er eller top den med en kugle vaniljeis.
Det skal du bruge:
1 kage i en lille kop
1 ps. Valsemøllen Cookie Dough Mug Cake
4 spsk. smagsneutral olie eller 25 g smør
3 spsk. mælk
1 krus (min. 2 dl)
Sådan gør du:
Hæld posens indhold i et krus/stor kop (min. 2 dl) og tilsæt 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smør) og 3 spsk. mælk. Start med at smelte smørret i mikroovnen, hvis du bruger smør.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1 min. til den er luftig.
Bag kagen i mikroovnen i 100-110 sekunder (1 minut og 40-50 sekunder) ved højeste effekt (800 W). Tjek i toppen af kagen om den er færdig, hvis overfladen stadig er flydende, kan du give den 10-20 sekunder mere.
Lad kagen køle af i ca. 1-2 minutter.
Et godt tip: Hvordan lyder banankage på under 5 minutter for dig? Bland posens indhold med 2 spsk. olie, 2 spsk. most banan og 3 spsk. mælk. Rør godt og bag i mikroovnen ved 800 watt i 1 min og 20 sekunder. Så har du en lækker portion banankage.
Pakke med 80g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.