Beskrivelse
Valsemøllen økologisk knækbrød er nemt at lave og smagen er fantastisk
Knækbrødene er sprængfyldt med velsmagende økologiske frø og kerner, som giver en dejlig nøddeagtig smag.
Tilsæt økologisk hvedemel, salt, olie og vand og bag de lækreste knasende og sprøde knækbrød.
Det skal du bruge (50-60 stk.):
1 ps. Valsemøllen Økologisk Knækbrødsblanding
3 1/4 dl Valsemøllen Økologisk Hvedemel
2 tsk. salt
1 1/2 dl olie
2 dl vand
Sådan gør du:
Bland ingredienserne sammen i en skål. Ælt dejen godt sammen i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 2 minutter eller med hænderne i 4 minutter. Dejen skal være lidt klistret.
Del dejen i 2 lige store portioner og rul hver portion tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir på størrelse med en bageplade. Fjern derefter det øverste stykke bagepapir, og skær dejen ud i firkanter på ca. 5×8 cm med en skarp kniv eller pizzaskærer.
Flyt forsigtigt bagepapiret med de udskårne knækbrød over på en bageplade og drys dem evt. med havregryn, frø og/eller kerner.
bag knækbrødene i midten af en forvarmet ovn ved 210°C (varmluft 200°C) i ca. 15 minutter, til de er gyldne og sprøde. Afkøl knækbrødene på en bagerist.
Ønsker du at bruge mindre olie, kan du ersatte ½ dl olie med ½ dl vand. Så får du et mere fast knækbrød.
Tip: Udskift hvedemel med speltmel eller fuldkornshvedemel, hvis du ønsker fuldkornsknækbrød.
Pose med 280g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.