Beskrivelse
Valsemøllen Fuldkornsboller er madpakkeboller, som børnene elsker.
Med Valsemøllens Fuldkornsboller Bageblanding er det ingen sag at sætte lækkert fuldkorn på menuen. Bageblandingen er nemlig fyldt med blandt andet fintformalet dansk fuldkornshvedemel med masser af fibre – og så er blandingen helt uden synlige kerner, hvilket gør de bløde, luftige og saftige fuldkornsboller til et sandt madpakkehit hos både store og små.
Tip: Dejen kan også bruges til at bage andet en lækre fuldkornsboller til madpakken. Brug den grove dej til at lave lækre fuldkornspizzasnegle, pølsehorn eller hvis du er til grovere kanelsnegle. Det er kun din fantasi der sætter grænser!
Brødblandingen giver 10 boller.
Du skal bruge:
– 1 ps. Valsemøllen Fuldkornsboller
– 25 g gær
– 3 dl lunkent vand (30°C)
Fremgangsmåde:
– Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
– Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter.
– Del dejen i 10 lige store stykker og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir.
– Lad bollerne hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
– Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter til de er gyldne.
– Lad dine fuldkornsboller køle af på en rist.
Pose med 500g
Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.