Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Crisp Corners Contour Comb Set 8 & 10 Inches, Evil Cake Genius^

Pris: Kr.149,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

4 på lager

Beskrivelse

Disse højkvalitets rustfrit stål Contour Combs giver dig mulighed for at lave en perfekt kant på din kage.

Contour Combs kan bruges på kager med enhver diameter.

Contour Combs kan bruges på buttercream, frosting, ganache, piping gel og meget andet.

Sættet indeholder to Contour Combs på ca. 20,3 og 25,4cm.

Relaterede produkter

  • The Cake Smoothie set/3 - Squires Kitchen^

    Sæt bestående af 3 fleksible kagesmoothers til udglatning af sugarpaste, fondant, marcipan, modelleringschokolade, modelleringspaste m.m. Du skal blot bøje de dråbeformede smoothers i den ønskede facon omkring dine kager, og selv de mest akavede vinkler glattes let og elegant. Designet af Sherry Hostler. Materialet er platinhærdet silikone godkendt til fødevarekontakt. Fremstillet i Storbritannien. Indhold: 3 fleksible smoothers i forskellige størrelser.
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:10
  • Modelling Tools Set , 8 dele, Silikomart

    Modellerings sæt bestående af 8 dele, og hvert værktøj har en dobbelt spids, hvilket giver 16 forskellige redskaber til modellering.
    Det multifunktionelle værktøj er specialudviklet til modellering i fondant, marcipan, figuerer i 3D m.m.
    Med ergonomisk håndtag, som giver et godt arbejdsgreb.
    Indhold: 8 værktøjer
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:5
  • Numbers Stencil - No. 8, Decora^

    Super smart stencil/skabelon, så du kan lave en nem og hurtig dekoration på din kage med tallet 8 - perfekt til en simpel fødselsdagskage. Du kan f.eks. lave mønsteret med royal icing/glasur, buttercream/smørcreme, flormelis, kakaopulver, krymmel eller en airbrush. Skabelonen er lavet i fødevaregodkendt plastik. Måler ca. Ø 25cm.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:2
  • Brudgom Tutorial/Guide, Silvia Mancini^

    Dette sæt gør det nemmere end nogensinde før at lave den strålende brudgom i al sin herlighed. Sættet indeholder både Easy Eyes Udstikker-værktøjet samt en grundig trin-for-trin vejledning til at hjælpe dig på vej. Vejledningen er på engelsk. Vejledningen er fire sider lang med 70 trin-for-trin fotos, beskrivelser og instruktioner. Vejledningen fortæller også om de anbefalede materialer og værktøjer for at sikre fejlfri resultater. Udstikkeren kan bruges med: sukkerpasta, fimo, modelleringspasta, modelleringschokolade, marcipan osv. Vi har også en Brud tutorial/guide - den finder du HER
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:4
  • Brud Tutorial/Guide, Silvia Mancini^

    Dette sæt gør det nemmere end nogensinde før at lave den strålende brud i al sin herlighed. Sættet indeholder både Easy Eyes Udstikker-værktøjet samt en grundig trin-for-trin vejledning til at hjælpe dig på vej. Vejledningen er på engelsk. Vejledningen er fire sider lang med 70 trin-for-trin fotos, beskrivelser og instruktioner. Vejledningen fortæller også om de anbefalede materialer og værktøjer for at sikre fejlfri resultater. Udstikkeren kan bruges med: sukkerpasta, fimo, modelleringspasta, modelleringschokolade, marcipan osv. Vi har også en Brudgom tutorial/guide - den finder du HER
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Ballerina Tutorial/Guide, Silvia Mancini^

    Dette sæt gør det nemmere end nogensinde før at lave den bedårende ballerina. Sættet indeholder både Easy Eyes Udstikker-værktøjet samt en grundig trin-for-trin vejledning til at hjælpe dig på vej. Vejledningen er på engelsk. Vejledningen er tre sider lang med 61 trin-for-trin fotos, beskrivelser og instruktioner. Vejledningen fortæller også om de anbefalede materialer og værktøjer for at sikre fejlfri resultater. Udstikkeren kan bruges med: sukkerpasta, fimo, modelleringspasta, modelleringschokolade, marcipan osv.
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:3
  • Chokoladesucces, Bog

    I "Chokoladesucces" bliver du ført ind i chokoladens fortryllende verden af Iben Devantie, en erfaren chocolatier, og Annemette Voss Fridthjof, en passioneret bageekspert, der begge deler deres ekspertise gennem en række fantastiske opskrifter. Disse to chokoladeentusiaster er dybt engagerede i chokolade i alle dens former, smage og udtryk. I "Chokoladesucces" guider de dig på en letforståelig og illustrativ rejse gennem chokoladens teknikker, temperering og udfordringer, så du selv kan mestre kunsten at fremstille de mest udsøgte flødeboller, fyldte chokolader og chokoladekager. Glæd dig også til at prøve deres uimodståelige opskrifter på saltkaramel, hindbærganache, skumfiduser, hjemmelavede chokoladebarer og fyldte chokolader med smagfulde kombinationer som chili og rom! Udgivelsesdato: 2021 ISBN: 978-87-400-72211 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 148
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:9
  • Børnenes Bagebog, Bog

    "Børnenes bagebog" er den perfekte opskriftssamling til børn og begyndere, der ønsker at mestre kunsten at bage deres egne lækkerier. Med enkle opskrifter som guide er det slet ikke så uoverskueligt at kaste sig ud i bagning, og belønningen er hjemmebagte brød, boller og kager, der smager langt bedre, når man selv har været med til at tilberede dem. Denne bog rummer omkring 75 forskellige opskrifter på bagværk. Inden længe vil du stå i køkkenet og prøve kræfter med alle de klassiske favoritter såsom rugbrød, fødselsdagsboller, lagkage, kransekage og julebag. Derudover finder du også en række moderne opskrifter på blandt andet hindbærsnitter, popcakes, macarons og rugbrødsboller med chokolade og hasselnødder. I bogen findes også nyttige tips og trin-for-trin vejledninger, der forklarer forskellige teknikker, så selv de mest uerfarne bagere kan føle sig trygge og succesfulde i køkkenet. Udgivelsesdato: 2015 ISBN: 978-87-400-17366 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 192
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:7
  • Julebag af Annemette Voss, Bog

    Vi er alle bekendt med de klassiske jule- og nytårskager, som er uundværlige og ikke til diskussion. I denne bog fra bageeksperten Annemette Voss er alle de bedste, traditionelle opskrifter samlet, lige fra vaniljekranse til æbleskiver, hvor der lægges vægt på at bevare de gamle traditioner, herunder brugen af den rigtige mængde smør for at opnå det bedste resultat. Men indimellem kan der også være lyst til at prøve noget nyt. Derfor præsenterer Annemette også en række helt nye opskrifter på alternativ jule- og nytårsbagværk, såsom kanelsukker-donuts, tranebær-cookies og risalamande-tærte, som vil forkæle smagsløgene i december måned. "Julebag" er en selvstændig opfølger til bogen "Konfekt" fra 2017 og er tænkt som et supplement, så alle de søde sager, der hører december måned til, kan fremstilles ved hjælp af disse to bøger, der er fyldt med detaljerede opskrifter og smukke billeder. Udgivelsesdato: 2018 ISBN: 978-87-400-46878 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 124
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:4
  • Kagebogen af Annemette Voss, Bog

    Med Kagebogen bliver det en leg at skabe lækkerier. Hver opskrift er ledsaget af fortryllende billeder, der vækker lysten til at bevæge sig ind i køkkenet. Uanset hvilken kage man vælger, vil man opdage, at det kræver minimalt køkkenudstyr og blot simple teknikker for at lykkes med bagningen. Her finder man alle de klassiske favoritter og lidt ekstra – alt sammen samlet i én bog, så man ikke behøver at søge på nettet og blive forvirret af diverse opskrifter. Alle opskrifterne er "bullet proof". De fungerer bare hver gang. Bogen indeholder alt fra de mest traditionelle kager som marmorkage, banankage, klassens time-kage og gulerodskage til mere innovative, men stadig simple kreationer som fx pistaciekage. Derudover inkluderer bogen også et helt afsnit med lækre frostings, cremer og andre tilbehør, der fuldender de friskbagte kager. Når man har Kagebogen i hånden, behøver man ikke bruge lang tid på at tænke, for vejen fra tanke til handling er kort. Sværhedsgraden er holdt på et minimum, og der er lagt op til hyggelig bagning, hvor den skønne duft af hjemmebag snart vil fylde huset. Udgivelsesdato: 2020 ISBN: 978-87-400-41927 Sprog: Dansk Indbinding: Hardback Sidetal: 134
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:6
  • Dusting Pouch, Cake Masters

    Dust-n-Store Dusting Pouch fra Cake Masters er et af de vigtigste redskaber i arbejdet med bl.a fondant, gumpaste eller cookiesdej.
    Med den praktiske pose med låg kan du dosere et perfekt jævnt lag af f.eks majsstivelse eller flormelis på din arbejdsflade, forme eller redskaber og forhindre fastklæbning.
    Den kommer i en lille fin beholder, som er perfekt til opbevaring af posen, når den ikke er i brug.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:10
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:428
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:71
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:171
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:167
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:38
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:116
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:4
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:61
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.289,95
    Lagerbeholdning:132
  • Manitoba Hvedemel - 15kg, Frumenta (Original)

    Pakketilbud med 3 poser a 5 kg Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Vi sender 3 poser med hver 5kg. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.359,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.