Beskrivelse
Modellerings chokolade fra Squires Kitchen lavet af belgisk chokolade af høj kvalitet samt glukose.
Chokoladen kan med fordel blandes med marcipan eller fondant (50:50) – helt ideel til en ekstra lækker kageovertræk.
Ligeledes fantastisk til modellering af blomster og figurer f.eks ved anvendelse af udstikkere/cutteres. Indholdet af kakaosmør gør massen smidig og let at arbejde med.
Sådan anvendes Cocoform Modelling Chocolate fra Squires Kitchen:
1. Tag mindre portioner af modelleringschokoladen og ælt det med fingrene til det er medgørligt. Massen kan være meget hård, hvilket er helt normalt.
2. Eventuelt synligt kakaosmør forsvinder når du ælter massen.
3. Ælt ikke for meget, da massen så smelter og bliver for blød.
4. Produktet er nu klar til at blive modelleret, rullet, skåret eller hvad du nu skal bruge det til.
Indhold: 150 gram modellerings chokolade.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.