Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Wyatt Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

Pris: Kr.34,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

21 på lager

Varenummer (SKU): F031797 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
Hvad er et transfer sheet?
Transfer sheets eller transfer ark – er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.

Sådan bruges et transferark

  1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
  2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
  3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
  4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
Instruktioner er også inkluderet i pakken.
Hvert ark måler: ca. 20x30cm
Indhold: 2 ark.

Relaterede produkter

  • Gingy Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:33
  • Rubert Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:52
  • Refined Pines - Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:28
  • Jolly Bows - Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:65
  • Starry Magic Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:49
  • Tillo 3 - Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:72
  • Holly Canes - Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Arket er lavet af en specialfolie med mønster printet i fødevarefarver.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret før arkets print vil hæfte på chokoladen.
    Hvad er et transfer sheet? Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Sådan bruges et transferark 1: Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket. 2: Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse. 3: Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.4: Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:13
  • Pine Cone Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:33
  • Abstract Christmas Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:33
  • Christmas Party Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:34
  • Gingy Fun - Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:26
  • Xmas Bears - Chokolade Transfer Sheet, 2 Ark

    Pakke med 2 ark Transfer Sheets i flot design.
    Dekorativt mønster til at pynte dine hjemmelavede chokolader med.
    Hvad er et transfer sheet?
    Transfer sheets eller transfer ark - er en plastfolie, hvorpå der er printet et motiv med fødevare farver. Motivet kan man overføre til chokolade ved at følge nedenstående fremgangsmåde. Alle farverne er naturligvis 100% spiselige.
    Se på billederne hvordan dette print vil se ud på hvid og mørk chokolade. Bemærk at chokoladen uanset om det er mørk, lys eller hvid skal være korrekt tempereret, ellers vil arkets print ikke hæfte på chokoladen.
    Sådan bruges et transferark
    1. Temperér chokoladen som anvist af chokoladeproducenten. Klip eventuelt transferarket til med en saks, så den har den facon, du ønsker. Anbring transferarket med den printede ru side opad og hæld den tempererede chokolade over arket.
    2. Glat chokoladen ud med en spartel til den ønskede tykkelse.
    3. Ryst/bank forsigtigt arket med chokoladen.
    4. Placer arket køligt og lad chokoladen størkne. Når chokoladen har sat sig helt, vil printet blive siddende på chokoladen.
    TIP: Arket er også yderst velegnet til brug i en magnet chokoladeform. Klip arket til og brug det inde i formen, som anbefalet af formens producent.
    Instruktioner er også inkluderet i pakken.
    Hvert ark måler: ca. 20x30cm
    Indhold: 2 ark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:63
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:156
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:204
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:250
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:224
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:59
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:35
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:8
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:132
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:185
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:67
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:99
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.