Beskrivelse
Valsemøllen Proteingrødboller har et højt proteinindhold og 40% fuldkorn, der giver en sprød og saftig krumme. Tilsæt kun vand og gær til bageblandingen.
I bageblandingen medfølger en grødblanding og en melblanding. Ved at blande grødblandingen med vand og lade hvile i 10 minutter, før du tilsætter resten af melblandingen, får du en ekstra saftig bolle, som også har en god holdbarhed.
Blandingen giver ca. 10 boller.
Det skal du bruge (10 stk.):
5 dl lunkent vand (30°C)
1 ps. Valsemøllen grødblanding
25 g gær
1 ps. Valsemøllen melblanding
Sådan gør du:
Rør vandet sammen med grødblandingen. Brug en grydeske eller et piskeris. Lad blandingen trække i 10 minutter.
Smuldr gæren i gryden, og rør rundt. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
Dæk skålen til, og lad dejen hæve i 30 minutter.
Form boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistre på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med Valsemøllen ØKO Hampefrø.
Forvarm ovnen til 240°C (varmluft 200°C), og bag bollerne i midten af ovnen i 12-15 minutter.
Pakke med 500g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.