Super kundeservice
Sikker betaling
Hurtig levering
Viser 61–80 af 95 resultater
Viser 61–80 af 95 resultater
Vil du gerne bage groft brød? Bagværk med mere smag? Økologiske boller? Glutenfri kage? Der er mange præferencer, når det kommer til bagværk. Er du typen, der godt kan lide at eksperimentere med ingredienser, er det især med melet, at du kan gøre nye opdagelser. En helt anden meltype kan i præcis samme opskrift betyde meget for smagen af bagværket.
Hos Bagebixen finder du alle de meltyper, som der er i supermarkedet – og flere til. Vi har sammensat et bredt sortiment af mel, der lader dig folde dig ud, som var du en professionel bager. Opdag verdens bedste pizzamel til din hjemmelavede pizza, svedjerugmel til dit nordisk inspirerede brød, purpurhvede med højt proteinindhold til et særdeles flot bagværk. Mulighederne er mange og har du opskriften, så har vi melet dertil.
Hvilken type mel skal du bestille? Det kommer naturligvis an på, hvilken opskrift du står med. Det er dog sådan, at man i mange opskrifter kan skifte melet ud. Det giver brødet eller bollerne en anden smag og et andet udtryk. Nogle populære meltyper er:
Denne mel er malet af en gammel og nordisk kornsort. Den er populær, idet melet giver bagværket en mere rustik karakter. Det er godt til diverse brød og flutes. Indholdet er høj på protein og gluten.
Det er ikke kun speltmødre, der bager med speltmel. Denne sigtede variant giver brødet en gylden farve, en karakteristisk smag og et rustikt udtryk. Speltmel kan bruges i alle typer bagværk, hvor du normalt ville have brugt hvedemel.
Hvedemel er en af de mest brugte meltyper. Men i dag er der stor efterspørgsel på økologisk mel. Dette sikrer dig et bagværk af den højeste kvalitet og med omtanke for miljøet.
Andre slags mel er: durummel, pizzamel, havreklid, enkornhvedemel, rismel, purpur, grahamsmel, speltmel fuldkorn og rugmel m.fl.
Hvad er specialmel? Der findes et utal af meltyper. Man kan dog sige, at nogle specielle typer, er dem som man ikke altid ser på hylden i supermarkedet. Dem som bageren ikke bruger så ofte. Hvilket du nok heller ikke selv gør.
Nogle special meltyper er:
Kikærtemel er ideelt, hvis du gerne vil bage med et højt indhold af protein og kostfibre. Melet kan f.eks. bruges til pizzabunde, pandekager, vafler osv. Det er uden gluten og derfor oplagt for allergikere at bruge i deres bagværk.
Mandelmel er ligesom ovennævnte også glutenfri. Denne type mel bruges dog ofte i det søde bagværk. Det kunne være i kager, lagkagebunde, macarons og deciderede mandelkager.
Boghvedemel er ligeledes fri for gluten. Denne type mel bruges dog i stedet for kager til kiks, knækbrød og småkager. Boghvedemelet er godt til bagværk med lidt bid i det.
Nu ved du lidt mere om forskellige typer mel. Gå selv på opdagelse i vores store sortiment. Bagebixen forhandler mel til enhver type bagværk. Melet fås i mindre og større pakninger. Bestil det hjem i dag, og bliv klar til at kaste dig over dit næste spændende bagværk.