Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Chokolade Pynt

Hos BageBixen.dk har vi alt du skal bruge for at lave smuk og spændende chokoladepynt. Til dette formål fører vi værktøjer af højeste kvalitet, som gør det nemt for dig at lave chokoladepynt til kager og desserter. Det kan måske virke som en stor opgave at kaste sig ud i den svære chokoladepynts-kunst, men vi vil gerne hjælpe dig. Derfor tilbyder vi professionelle chokolade-værktøjer, der er lette at bruge.        

Drømmer du om at lave imponerende kagekreationer med flotte chokoladesnirkler og figurer, som vil gøre selv den største fan af Den Store Bagedyst imponeret, fører vi et bredt udvalg af redskaber. Uanset dit ambitionsniveau eller dine erfaringer med chokolade, fører vi tyller og værktøjer, chokoladesmeltere, pensler og meget mere, der gør arbejdet med chokoladepynt til en leg.  

Viser 1–20 af 97 resultater

Viser 1–20 af 97 resultater

Alt i værktøj til chokoladepynt 

Der findes et hav af udstyr og redskaber til at lave smuk og sirlig chokoladepynt, og det kan måske være svært at finde ud af, hvad du skal bruge. Vi guider dig til at finde lige de værktøjer og det udstyr du har brug for, til at opfylde dine vildeste chokoladedrømme.  

Chokoladesmelter

Du har sikkert hørt mange sige, at det er svært at få en perfekt tempereret chokolade. En korrekt tempereret chokolade vil have en skinnende blank overflade og have et dejligt knæk i munden. Det resultat kan du enkelt opnå med en chokoladesmelter. Vi tilbyder et bredt udvalg af chokoladesmeltere, der kan gøre tempereringen nemmere for dig. Vi har både elektroniske smeltere, hvor temperaturen kan indstilles, samt smelteskåle til vandbad.  

Pensler og svampe

Med pensler og svampe kan du sætte dit personlige præg på dit chokoladepynt ved at give det forskellige strukturer og udtryk. Dup svampen på chokoladen, for at give det et svampet udtryk med en blød struktur, eller lav chokoladeblade med lette penselstrøg. Kun fantasien sætter grænserne. Vi har både pensler med naturhår, nylon og silikone, der giver forskellige effekter. 

Skrabeblade

For at lave skarpe dekorationer eller mønstre med chokolade er skrabeblade et fantastisk redskab. Skraberen, eller spartlen, har takker og tænder, der giver chokoladen struktur og kan også bruges til at udskære forskellige former i chokolade.   

Sprøjteposer og tyller   

Til mønstre og dekorationer af chokolade er sprøjteposer uundværlige, og du kan bruge dem til et væld af muligheder. Chokoladen kan sprøjtes direkte på kager, laves til mønstre efter skabeloner eller sprøjtes i et vandbad. For at du kan lave sirlige mønstre eller kreativt pynt, har vi en bred vifte af sprøjteposer og tyller til formålet.      

Handsker og beklædning  

Det er sjovt at arbejde med chokolade, men det er ikke til at undgå, at det også giver lidt rengøring efterfølgende. For at undgå at dit tøj bliver overtrukket med chokolade, fører vi fine og praktiske forklæder. Til håndtering af chokolade har vi bomuldshandsker, der udover at beskytte hænderne, også beskytter chokoladen mod fingeraftryk for et perfekt resultat. 

Forme og spartler

Til formstøbte chokolader tilbyder vi støbeforme i et bredt udvalg af materialer, f.eks. silikone og plastik. Formene fås i forskellige former med mange mønstre, så du kan få lige det udtryk, du ønsker. For at skrabe overflydende chokolade væk benyttes vores spartler, som kommer i mange størrelser.  

Hvordan laver jeg chokoladepynt?  

Med udstyret på plads er du klar til at give dig i kast med chokoladepynt. Men hvor skal du starte? Arbejdet med chokolade starter ved tempereringen, men først skal du vælge, hvilken chokolade du vil bruge. Der findes forskellige typer af chokolader, og det er ikke helt uden betydning, hvilken chokolade du vælger. Du skal især være opmærksom på kvaliteten af chokoladen, når du skal lave chokoladepynt. Vi anbefaler, at du bruger chokolade af god kvalitet. Det er både nemmere at arbejde med og smager bedre.

Afhængigt af hvilken type chokolade du bruger, skal chokoladerne tempereres ved forskellige temperaturer. Hvid chokolade skal f.eks. tempereres ved lavere temperatur end mørk chokolade, men alle typer chokolader kan anvendes. Fordelen ved at bruge hvid chokolade er, at du kan tilsætte farve, som vil give et ekstra pift til dit chokoladepynt.  

Chokoladepynt uden grænser

Har du mistet pusten over de mange muligheder? Det skal du ikke, for hos BageBixen.dk anbefaler vi, at du kaster dig ud i arbejdet med chokoladepynt og prøver dig frem. Ofte kommer de flotteste resultater, når kreativiteten bliver sluppet løs og fantasien får frie tøjler. Du kan også tjekke vores Tips og Trick-sektion for vejledning. 

Chokoladepynt er en spændende udfordring at arbejde med, og med vores udstyr er du godt klædt på.

Rigtig god fornøjelse!        

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.