Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

The Chocolatier’s Kitchen by Davide Comaschi – Bog (Engelsk), Callebaut

Pris: Kr.1.099,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

3 på lager (flere kan bestilles - læs mere)

Varenummer (SKU): 9789401473385 Kategorier: ,

Beskrivelse

‘Another chocolate book?’ you might say? The answer is: this book is different than any other book on the market!
The Chocolatier’s Kitchen offers over 270 simple, concrete and practical recipes, covering the entire spectrum in confectionary (from bonbon, to truffles, snack bars, …). From short, to medium or long shelf life, inspired by the Callebaut five colours of chocolate and executed in different chocolate types. The proud collective of Callebaut Chefs have bundled their expertise to conquer hearts and deliver inspiration, motivation and knowledge for every chocolate artisan & Chef, whether you are starting or want to further grow your chocolate business.
With contributions from the Callebaut Chefs Tribe
Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clare England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddanno and Ryan Stevenson.

 

Udgivet: 2022

ISBN-13: 978-9401473385

Sprog: Engelsk

Indbinding: Hardback

Sidetal: 592

BEMÆRK: Bogen er på engelsk.

Yderligere information

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.