Beskrivelse
En svampet karamelkage med en lækker blød saltkarameltopping.
Bag den skønneste karamelkage med en blød saltkarameltopping – på den nemme måde – med Valsemøllen Saltkaramelkage kageblanding. Du får en svampet karamelkage og en lækker, blød saltkarameltopping, som vil smelte på din tunge sammen med resten af kagen.
Valsemøllen Saltkaramelkage gør det nemt og hurtigt at bage en skøn kage til kollegaerne eller familien. Du får både kageblanding og toppingblanding med i pakken. Ingredienserne er der selvfølgelig ikke gået på kompromis med, og kageblandingen indeholder derfor dansk mel, som er dyrket, høstet og malet i Danmark.
Kageblandingen giver 1 kage af ca. 8 stykker.
Det skal du bruge (saltkaramelkage):
1 ps. Valsemøllen Saltkaramelkage (250 g)
½ dl lunket vand (30°C)
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 springform, 24 cm i diameter
Karameltopping
1 ps. Valsemøllen Karameltopping (125 g)
2 dl fløde
Sådan gør du:
Hæld posen med kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1-2 minutter til den er glat og blank.
Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
Bag kagen ved 180°C (ved varmluft 160°C) i ca. 20-25 minutter.
Lav karameltoppingen, mens kagen er i ovnen. Hæld posens indhold i en gryde sammen med fløde og kog op ved middel varme. Lad simre ved svag/middel varme i ca. 25 minutter eller til karamellen er tyknet og har en flot gylden farve. Rør jævnligt i massen og hold godt øje.
Lad kagen og karameltoppingen køle af i ca. 25 minutter, hvorefter toppingen hældes/smøres over den afkølede kage.
Pakke med 375g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.