Beskrivelse
Valsemøllen Klassisk Sandkage er mild, enkel og lige til
Genopdag en ægte kageklassiker, der aldrig går af mode.
Forkæl din familie og dine venner med en saftig og mild sandkage, der smager lige præcis, som du husker den.
En Klassisk Sandkage bageblanding giver 1 kage.
Det skal du bruge:
1 ps. Valsemøllen Klassisk Sandkage
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En rugbrødsform, ca. 1,6 l
Sådan gør du:
Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.
Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Server sandkagen som den er eller pynt den, som du har lyst til.
Et godt tip: Lav en marmorkage af bageblandingen. Tag ca. 1/3 af den sammenrørte kagedej, og bland med 1 spsk. kakao. Hæld halvdelen ad den lyse dej i bunden af formen, hæld mørk dej ovenpå, og slut af med lys dej på toppen. Rør dejen let igennem med en gaffel. Nu er den klar til at komme i ovnen. Bag den som en almindelig sandkage og server. Først når du skærer i kagen, kan du se det flotte marmormønster.
Pose med 250g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.