Beskrivelse
Valsemøllen Klassisk Chokoladekage er let, lækker og luftig.
Klassisk chokoladekage er elsket af alle og passer perfekt til enhver lejlighed. Fra forkælelse af kolleger og klassekamerater til hygge med familie og venner. Valsemøllen har fundet de bedste ingredienser, så du kan bage en god, klassisk kage på ingen tid.
Valsemøllen Klassisk Chokoladekage bageblanding giver 1 kage.
Det skal du bruge:
1 ps. Valsemøllen Klassisk Chokoladekage
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En rugbrødsform, ca. 1,6 l
Sådan gør du:
Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.
Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Server den som den er, eller pynt den som du har lyst til.
Et godt tip: Lav en lækker, cremet kakaoglasur som topping. Du skal bruge 25 g smør, 125 g flormelis, 1 spsk. kakao og 2 spsk. mælk. Smelt smør i en gryde, og hæld resten af ingredienserne i under opvarmning. Rør godt rundt, og hæld glasuren på den afkølede kage og fordel den over hele kagen. Pynt evt. med krymmel eller hakkede nødder.
Pakke med 250g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.