Beskrivelse
Med denne kagemix fra Favorita, kan du nemt fremtrylle en super festlig dannebrogskage til alle de store dage, der kræver en særlig fejring – du skal kun tilsætte æg, olie, vand og mælk til mixen.
Med blandingen kan du vælge enten at lave en Dannebrogskage eller en almindelig lagkage med røde bunde med en størrelse på ca. Ø 20 cm.
Sådan gør du (kagebund):
1. Forvarm ovnen til 160°C varmluft.
2. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt 3 æg, 1½ dl vegetabilsk olie og 1 dl vand. Rør dejen sammen til en ensartet masse.
3. Kom dejen i en smurt rund springform på ca. Ø 20 cm.
4. Bag kagen i ca. 45-50 min.
5. Den færdigbagte kage køles helt af, inden den samles. Læg den evt. på hovedet, mens den køler af – det giver en mere flad top.
Sådan gør du (kagecreme):
1. Bland topping mixen med 3,75 dl mælk.
2. Rør blandingen ved høj hastighed i ca. 3 min., til den er ensartet.
3. Stil toppingen i køleskabet, indtil kagen er kølet af og skal dekoreres.
Sådan gør du (samling af dannebrogskagen):
1. Del kagen på langs i 2 lige store bunde.
2. Skær en 2 cm bred ring ud af begge bunde – ca. 2 cm fra kanten med en lille skarp kniv.
3. Fjern begge ringe fra begge bunde.
4. Læg den nederste bund på et fladt kagefad/serveringsfad.
5. Sprøjt kagecreme ned i rillen, og smør et lag creme på toppen.
6. Læg nu den anden bund oven på, og sprøjt creme ned i rillen.
7. Fordel resten af kagecremen rundt på hele kagen og drys med kagepynten.
Indhold: 400g kagemix, 150g mix til kagecreme og 25g kagepynt.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.