Beskrivelse
Materiale: Slidstærkt slagfast plast. Beholderen er lavet af anodiseret aluminium.
Sådan temperer du chokolade manuelt med Mini Meltinchoc:
Indstil den maksimale temperatur på Mini Meltinchoc og smelt de 70 % af chokoladen under jævnlig omrøring.
Når chokoladen er helt smeltet og har nået en temperatur på 40-45°C, sænk termostaten på Mini Meltinchoc til 30°C og tilsæt de resterende 30% af chokoladen ved stuetemperatur.
Rør rundt for at blande og afkøl til den tempereringstemperatur der anbefales af chokoladeproducenten (tempereringstemperatur er ca. 31°C for mørk chokolade, 30°C for mælkechokolade og 29°C for hvid chokolade).
Denne teknik kaldes “tempering til insemination”, og den er nyttig til at stabilisere krystallerne af kakaosmør.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.