Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

DEMO MODEL – Chokolade Airbrush – Alexo^

Pris: Kr.999,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 28574300336 Kategorier: , ,

Beskrivelse

OBS: Dette er en demo-model, som har været i brug. Den er testet og virker, som den skal – Begrænset antal.

Det kræver ekspertise at bruge denne airbrush – Bemærk, at forkert brug ikke er reklamationsberettiget. Vi kan desværre ikke være behjælpelig med oplæring i brugen.

Chokolade airbrush med varmelegeme i dysen.

Kan bruges til smeltet chokolade, kakaosmør og andre væsker der har samme viskositet (er ligeså flydende).

Komplet sæt – intet behov for en kompressor.

Den er specielt designet til at sprøjte en blanding af 50% chokolade / 50% kakaosmør ved et temperaturområde på 28C-35C. Den specielle opvarmningsenhed og isoleringsmuffe, der omslutter dysen, holder chokolade længere tid flydende og sænker afkølingen.

Dysen gør det let at dossere mængden er sprøjtes, og selv tynde lag er muligt.

Dette er et must have værktøj til enhver professionel chokoladeproducent, håndværker eller konditor.

Bemærk at denne maskine er beregnet til hurtigt at dække store arealer – altså fx store desserter, kager m.m.. Den er mindre velegnet til chokoladeforme – her anbefaler vi dette sæt HER. 

Også velegnet til Glaze.

Vejledning til korrekt brug:

– Maskinen skal forvarme i minimum 3 minutter inden man begynder at spraye.
– Power knappen skal drejes helt til venstre fra start.
– Optimal temperatur på blandingen af 50% chokolade og 50 kakaosmør er 35°C.
– Optimal rumtemperatur er 21°C – hellere lidt varmere end koldere.
– På powerknappen justeres nu så der kommer en spray og ikke en stråle ud af maskinen.
– Under normale forhold er det muligt at benytte samme blanding i ca. 60 minutter – herefter skal den genvarmes til 35°C.

Tip: Ved sprøjtning af 100% kakaosmør skal du være opmærksom på, at en høj temperatur vil give et dårligt finish og forårsage dråber. Ved anvendelse af den medfølgende R6 dyse er den optimale kakaosmør spray temperatur 28-32C.

Leveres med en 550 ml beholder, dyseforlænger, dyseopvarmningsenhed, beholder & varmeenhedens isolationshylster og en rundstråle dyse R6.

 

Fødevarekvalitet godkendt
220V / 50/60 Hz kompatibel monofase
Beholderkapacitet: 550 ml
Mundstykket giver 120-200ml/min

Er ikke egnet til tørre eller meget tykflydende fødevarer.

Bemærk: Dette er et professionelt produkt, som anbefales til professionelt brug. Det kræver øvelse at lære at bruge pistolen korrekt, og pistolen skal rengøres grundigt efter brug. Da produktet er tilegnet professionelt brug, er det kun mekaniske fejl, der er reklamationsberettiget.

OBS: Dette er en demo-model, som har været i brug. Den er testet og virker, som den skal - Begrænset antal. Det kræver ekspertise at bruge denne airbrush - Bemærk, at forkert brug ikke er reklamationsberettiget.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)-
Fedt0 g
Heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat0 g
Heraf sukkerarter0 g
Protein0 g
Salt0 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.