Beskrivelse
Med Valsemøllen Flerkornspandekager kan du servere lækre og sprøde pandekager hurtigt og nemt! Tilsæt kun mælk til bageblandingen, ryst flasken og bag friskbagte pandekager på få minutter.
Valsemøllen Flerkornspandekager giver sprøde pandekager uden tilsat sukker og med et indhold af hvedeklid, byg, havre og boghvede – så du får lidt flere af de gode råvarer, men samme gode smag som du kender fra helt klassiske pandekager. Havren bidrager med en naturlig sødlig smag til pandekagerne.
Det skal du bruge (1 portion):
4 dl mælk
1 flaske Valsemøllen Flerkornspandekager
Sådan gør du:
Vend flasken på hovedet, til bageblandingen slipper bunden af flasken.
Hæld ca. 4 dl kold mælk op til stregen på
Vend igen flasken på hovedet, så bageblandingen slipper bunden af flasken. Ryst flasken kraftigt i mindst 1 min., indtil bageblandingen bliver ensartet og opløses helt i mælken. Lad flasken stå i 3-4 minutter.
Kom lidt smør eller olie på en pande og lad det brune let. Ryst flasken igen, hæld en passende mængde dej på panden, og vip panden, så dejen fordeler sig jævnt. Bag ved medium varme og vend pandekagen, når dejen er stivnet let. Pandekagerne skal være gyldenbrune på begge sider.
Pakke med 175g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.