Beskrivelse
Valsemøllen Fibersandwich har et højt fiberindhold og indeholder 34% fuldkorn. Det giver en sprød og saftig krumme i sandwichbollerne. Tilsæt kun vand og gær til bageblandingen.
Valsemøllen Fibersandwich gør det nemt at bage en hjemmelavet version af de populære cafesandwiches, og du får tilmed et mættende sandwichbrød, der kan holde sig saftigt i op mod en uge.
Valsemøllen Fibersandwich er veganske og giver 8-10 sandwichstykker.
Det skal du bruge (8-10 stk.):
3,5 dl lunkent vand (30°C)
20 g gær (7 g tør gær)
1 ps. Valsemøllen Fiber Sandwich melblanding
Sådan gør du:
Opløs gæren i vandet, og rør rundt.
Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i 12-15 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller til dejen slipper skålens kanter og er glat og homogen.
Dæk skålen til, og lad dejen hvile i 10 minutter.
Hæld dejen ud på et meldrysset eller olieret bord, rul eller tryk dejen til en flade på ca. 30×25 cm og del dejen i 8-10 lige store stykker med en dejdeler. Placer dem på en bageplade med bagepapir.
Lad dem hæve tildækket et lunt sted, i 40-60 minutter.
Bag ved 220°C, varmluft i 9-11 minutter.
Pakke med 500g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.