Super kundeservice
Sikker betaling
Hurtig levering
Hjemmelavet is smager bare dejligt – frisk, kold og lækker. Derfor er det så ærgerligt, når din omhyggeligt rørte flødeis bliver fyldt med iskrystaller og helt stenhård i fryseren. Med en ismaskine kan du lave lækkert cremede og bløde desserter og ispinde, der kan hamle op med enhver købeis. Ismaskinen fryser isen, mens den rører rundt i ismassen, så massen bliver blandet og alle krystaller knust. Det – plus de rigtige ingredienser og en god opskrift – giver dig det dejligt cremede resultat.
Viser alle 18 resultater
Viser alle 18 resultater
Med en ismaskine får du en blødere og jævn is. Det er rigtigt svært at få den helt rigtige konsistens på fløde- og sorbetis, hvis du bruger den gammeldags ‘frys - rør for hånd - frys - rør for hånd-metode’. For ikke at tale om at det er ret hårdt for hænder og arme at røre i halvfrossen is og desuden temmeligt tidskrævende. Med ismaskinen hælder du iscreme og smagsingredienser i maskinen, der rører g fryse for dig og skal blot kigge til isen for at se hvornår du synes den er færdig. Du slipper for knasende krystaller i isen og får en lækker og cremet is uden hårdt arbejde. Laver du is på syrnede mælkeprodukter som frozen yoghurt eller mascarponeis er en maskin også en god hjælper. Den eneste is, der netop skal være grynet og kornet, er granité, der oftest fungerer som en slags ganerenser mellem flere retter - og den skal som den eneste is altid røres i hånden.
Vil du gerne hurtigst muligt i gang med isfremstilling, anbefaler vi vores is-startpakke inklusiv ismaskine, her får du specialingredienser og maskine samlet, så du kun skal købe æg, fløde og almindeligt sukker selv.
Du kan se alle startpakkers præcise indhold under den enkelte pakke.
Gelato er sådan set bare det italienske ord for mælkebaseret is - så der er som sådan ikke behov for forskellige ismaskiner til at lave forskellige typer is - i hvert fald ikke i et køkken derhjemme. Forskellen mellem gelato og dansk flødeis kan i hovedsag findes i ingredinserne: gelato plejer at være lavet på mælk frem for fløde og indeholder mindre luft - det er altså en smagsintensiv og tæt isdessert. De fleste maskiner til hjemmebrug rører blot rundt i isen, så der ikke tilføjes ekstra luft. Derfor kan du sagtens lave gelato på din ismaskine - du skal blot bruge en italiensk gelato-opskrift, og dem findes der mange af. Typisk smagsættes gelato med frugter, vanilje, chokolade og nødder, men med mange håndlavede luksusis er der kommet mange spændende nye smagskombinationer frem.
Det er vigtigt at rengøre ismaskinen grundigt efter brug. Rester af råvarer er guf for bakterier og isen bliver ikke tilberedt yderliger før den bliver spist. Derfor skal en ismaskine være pinligt ren før den bliver taget i brug til at producere en portion is. Hos BageBixen.dk får du også rengørngsmidler og desinfektion, så du kan være helt sikke på at din maskine er ren.
Læs også instruktionerne grundigt, så du har helt styr på din maskine og dens funktioner.
Ingredienser:
Is kan blive smagssat med rigtigt mange forskellige smage: chokolade, vanilje, bær og frugter, lakrids, krydderier og urter - der er rig mulighed for at eksperimentere. Vær opmærksom på at smagsintensiteten af råvareren bliver mindre, når isen fryses ned. Derfor kan du få brug for lidt ekstra aroma i form af sirup el.l. for at få en helt smagsintensiv og lækker is.
Fremgangsmåde: