Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ismandens Vaniljeflødeis

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen bedømmelse

Den lækre velkendte og cremede flødeis. De vigtige elementer er her omrøring under indfrysning, samt Cremodan.

Ingredienser

Vægt

Fremgangsmåde

  1. Mælken varmes op i en gryde til 30°C.
  2. Druesukker, skummetmælks- pulver, korn fra vaniljestængerne og de hele stænger tilsættes.
  3. Massen varmes op til 50°C, hvorefter sukker og Cremodan røres i.
  4. Endeligt opvarmes massen til 75°C.
  5. Tag gryden af pladen og tilsæt fløde.
  6. Massen afkøles i køleskab til den er 5°C.
  7. Nu kan massen køres på en ismaskine, eller fryses ned mens der røres kraftigt hver halve time, til massen er frossen.
  8. Frugtsirup skal tilsættes efter ca. 30-40 minutter i en ismaskine, eller inden isen stilles i fryseren første gang.
  • Forfatter: Louise
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.