Print

Hurtig og Nem – Brunsviger på 30 minutter

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen bedømmelse

Vægt

Ingredienser

Dej:

Sukkermasse:

  • 55 g Margarine
  • 185 g Brun farin
  • 15 g Mørk sirup
  • 10 g Mælk
  • 0,5 tsk. Kanel, stødt

Den klassiske fynske specialitet – Lækker og snasket.
Herunder finder du nem og intuitiv opskrift på den velkendte brunsviger, der med sin gyldne overflade – søde og klistrende topping, gør sig godt på ethvert kaffebord og er en fryd for både øjne og ganer.

På billedet ses en fødselsdags-version af brunsvigeren, med flag, slik og alt hvad der til hører.

Passer til brownie bradepande, ca. 25x25cm (6-9 personer):

Fremgangsmåde

Dej:
Rør alle ingredienserne til dejen sammen, den skal æltes til du har en ensartet masse. Dejen skal være blød i konsistensen. Tryk huller i dejen så sukkermassen kan synke lidt ind.

Sukkermasse:
Alle ingredienserne til sukkermassen varmes i en gryde ved middel varme, til farinen er smeltet. Fordel den varme sukkermasse jævnt over dejen.

Sættes ind midt den kolde ovn. Tænd på 200°C (almindelig ovn) og bag i ca. 20 minutter.

Er god både lun og helt afkølet – dog bedst på dagen.

Vi håber, at denne opskrift har inspireret dig til at skabe en lækker brunsviger, der vil bringe glæde og hygge til din dag. Lad duften af friskbagt kage fylde dit hjem.

  • Forfatter: Jesper Meilandt-Husted
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.