Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Brioche Pølsehorn

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen bedømmelse

Her kommer en lækker opskrift på brioche pølsehorn. De har en fantastisk smag – og grundet indholdet af smør og æg er de også gode dagen efter de er bagt, eller efter en tur på frost.

  • Opskriften giver: 24 stk. 1x

Ingredienser

Vægt
  • 200 g Sødmælk
  • 200 g Smør
  • 150 g Æg (ca. 3 stk.)
  • 600 g Manitoba Hvedemel
  • 35 g Sukker
  • 10 g Salt
  • 15 g Tørgær
  • 12 Pølser
  • Æg til pensling

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør i en lille gryde – tilsæt herefter mælken og lad det køle af til ca. 30°C.
  2. I en røreskål blandes alle de tørre ingredienser.
  3. Tilsæt nu smør/mælk blandingen samt æg.
  4. Det hele æltes nu i 8-10 minutter, til dejen er samlet og glat. Ælt gerne på en røremaskine da det er en let klistret dej – og sådan skal den være.
  5. Stram dejkuglen lidt op, og lad den hvile i 15 minutter under en plastikpose.
  6. Del dejkuglen i 3 lige store stykker, og rul dem ud til cirkler.
  7. Skær nu hver cirkel ud i 8 lige store trekanter – ligesom en pizza.
  8. Fugt overfladen af dejen med lidt vand, og placer en halv pølse på hver trekant i den brede ende.
  9. Rul nu dejen stramt om pølsen – sørg for at enden af dejen kommer til at ligge under pølsehornet.
  10. Stil dem med lidt afstand på bageplader, og sæt dem til hævning i 45 minutter.
  11. Tænd samtidig ovnen på 200°C varmluft.
  12. Pølsehornene pensles med sammenpisket æg og bages i ca. 12 minutter til de er flotte gyldne.

Noter

Tips:

  1. Efter afkøling kan pølsehornene kommes i fryseposer og på frost – så kan de evt. genvarmes inden servering.
  2. Brug en croissant skærer til at lave flotte og ensformige trekanter – det er lyn hurtigt.
  3. Kom dine pølser i letsaltet kogende vand, inden de lægges på dejen. Så kan du trække 15 minutter fra hævetiden.
  4. Brug en æggespray i stedet for at pensle – det tager ca. 3 sekunder for en hel plade.
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.