Ingredienser
- Mælkechokolade
- Hvid chokolade
- Fyld f.eks. Mini linser eller mini skumfiduser
- Chokoladeform f.eks. CW1252
- Grøn chokoladefarve f.eks. Mint Green
- Blå chokoladefarve f.eks. Ocean Blue
- Lyserød chokoladefarve f.eks. Sandy Pink
- Gul chokoladefarve f.eks. Sunny Yellow
- Hvid chokoladefarve f.eks. Polar Bear White
- Ny Tandbørste
- Skrabeblad
- Stor pensel eller airbrush
Du finder en guide til temperering af chokoladen HER.
Fremgangsmåde
Farvning af formen
- Start med at pudse din chokoladeform godt med vat.
- Kom lidt farve på kanten af dit skrabeblad og kør tandbørsten ned ad kanten, så farven sprøjter ned i formen (Jo mere farve der er på skrabebladet, jo større og tydeligere prikker vil der komme i formen – på den måde kan du selv justere, hvor kraftige prikker du ønsker).
- Dette gøres på skift med alle farverne.
- Når alle farverne er størknet, kan du male over med en hvid farve – enten med en airbrush eller en stor pensel.
- Når det hele er størknet, er du klar til at støbe dine skaller.
Støbning af skaller
- Du starter med at temperere mælkechokoladen (se vejledning i link ovenfor).
- Lidt før du nærmer dig arbejdstemperaturen, går du i gang med at temperere den hvide chokolade.
- Når mælkechokoladen er nået arbejdstemperaturen, støber du dine skaller.
- Før chokoladen er 100% størknet, støber du en ny skal med hvid chokolade oven i mælkechokoladen.
- Når chokoladen trækker sig fra formen, kan du forsigtigt fjerne skallerne og fylde dem med f.eks. mini linser eller mini skumfiduser.