Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 175 grader foroven og forneden.
Smelt smørret, og tag det af varmen. Tilsæt chokoladen, og lad det stå i et minut eller to. Rør rundt, indtil chokoladen er smeltet. Pisk kakao og sukker i. Pisk et æg i ad gangen, og rør til sidst vanilje, salt og mel i. Hak valnødderne groft, og vend dem i sammen med chokoladedråberne.
Hæld kagen i en lille smurt form, og bag den midt i ovnen i 30-35 minutter. Kagen skal ikke være helt gennembagt. Test med en kniv eller en tandstikker. Der skal være et par fugtige krummer på pinden, når den er færdig.
Lad kagen køle helt af, før du sprøjter spøgelserne på, ellers smelter cremen.
Pisk smør, vanilje, appelsinsaft og 70 g flormelis til en luftig creme. Pisk til sidst flødeosten i. Hvis du vil have en sødere creme, kan du piske lidt mere flormelis i.
Kom flødeosten i en sprøjtepose med en rund tylle, og sprøjt spøgelser på brownien. Start med at lave en lille rund krop, og afslut med en spids som en hale. Det kan være en god idé at øve sig på en tallerken, før du dekorerer brownien. Hvis cremen er for tyk, kan du piske mere appelsinsaft i.
Smelt chokoladen over vandbad, og kom den i en lille sprøjtepose, eller lav en kegle af bagepapir. Sprøjt små chokerede munde på spøgelserne, og brug chokoladen eller færdiglavet krymmel til øjnene.

