Ingredienser
Cookie dough:
- 120 g Smør (Stuetemperatur)
- 100 g Sukker
- 50 g Rørsukker
- 0,6 dl Mælk
- 180 g Hvedemel
- 1 tsk. Vaniljeekstrakt, vaniljekorn eller vaniljepasta
- 1 Knivspids flagesalt
- 120 g Chokolade
Fremgangsmåde
Sådan gør du:
Pisk smør, sukker og rørsukker, til det er lyst og luftigt. Pisk mælken i lidt efter lidt, og rør til sidst hvedemel, vanilje, salt og chokoladedråber i. Overfør dejen til en sprøjtepose, og klip et hul på 1 cm i enden. Find en lille bageplade eller et skærebræt, der passer til din fryser. Læg et stykke bagepapir på pladen og sprøjt strimler af dej på papiret. Hold lidt afstand, så strimlerne ikke fryser fast i hinanden. Sæt den i fryseren, indtil isen er klar.