Er din ordre på lager sendes den afsted alle hverdage ved bestilling inden klokken 15 - se lagerstatus direkte ved alle produkter :-)

Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

Super
kundeservice

Sikker
betaling

Hurtig
levering

Varer: 0 Kr.0,00
Varer: 0 Kr.0,00
Varegrupper
………Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt spændende produktnyheder direkte i din indbakke

..........Artikler

Rabarber/Blåbærtærte med Marcipan og Marengslåg

 
Hvem tænker ikke forår og sommer når jeg nævner rabarber – så skynd dig at hive nogle af de lyserøde stænger op af jorden, så du kan forkæle familie, venner og kollegaer med denne lækre tærte!
 
Vi elsker denne tid på året hvor man i sin bagning gør tegn til at NU er sommeren begyndt.
 
Vi har lavet tærten som fire små tærter, i forme ø10 cm,  men du kan også vælge den i én stor ø24 cm form. 
 
Det skal du bruge til tærten:
100g sukker
2 æg 
100g smeltet smør (skal være rigtig smør)
100g hvedemel
50g kokosmel (vi brugte kokosmel der var farvet rødt med pastafarve – den gjorde tærten fin rød)
1 tsk bagepulver
Kornene fra en stang vanilje eller 1/2 tsk vanilje-ekstrakt
100g marcipan (skæres i små tern)
100g blåbær
200g rabarber (skæres i tynde skiver) 
4-5 spsk rørsukker
 
Sådan gør du:
 
Tænd ovnen på 170 grader. 
 
Pisk æg og sukker godt sammen. 
 
Smelt smøren og kom det i lidt af gang.
 
Bland mel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn sammen og vend det i dejen.
 
Skær marcipanen i små tern og vend dem i dejen i dejen sammen med 1/2-delen af rabarber og blåbær.
 
Fordel dejen i dine 4 små tærteforme som er smurt med olie eller smør.
 
Læg resten af rabarberne og blåbær ovenpå dejen og tryk dem lidt ned.
 
Drys de ubagte tærter med rørsukker.
 
Så er de klar til bagning.
 
Bages i en forvarmet ovn ca. 30 min – hvis du bruger en stor tærte form lægger du 5 min til i tiden.
 
Kan godt varierer lidt fra ovn til ovn. 
 
 
Det skal du bruge til marengslåg:
1 dl pasteuriseret æggehvider
ca. 85g flormelis
Kornene af en 1/2 vaniljestang eller vanilleekstrakt
Usaltede pistacienødder til pynt 
 
Sådan gør du:
 
Det hele blandes og røres på en røremaskine og højt fart til det er stift og sejt.
 
Marengsen kommes en en sprøjtepose og der klippes hul på ca. 1 cm (bruges uden tyl).
 
Du laver små "bomber" på alle tærterne og bages den yderligere 5 min. indtil marengsen begynder at tage farve (hold øje for pludselig går det hurtigt).
 
Når de er bagt drysses med hakkede usaltede pistacienødder.
 
Serves lune eller kolde til en dejlig kop mokka i haven.
 
God fornøjelse med bagningen.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.