Er din ordre på lager sendes den afsted alle hverdage ved bestilling inden klokken 15 - se lagerstatus direkte ved alle produkter :-)

Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

Super
kundeservice

Sikker
betaling

Hurtig
levering

Varer: 0 Kr.0,00
Varer: 0 Kr.0,00
Varegrupper
………Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt spændende produktnyheder direkte i din indbakke

..........Artikler

Professionel chokoladesmelter

Når man arbejder med chokolade er det især vigtigt, at chokoladen har den korrekte temperatur.  Den korrekte arbejdstemperatur for chokolade afhænger af, om man arbejder med hvid, lys eller mørk chokolade. Hvid chokolade bør have en temperatur på 29° C, mens mælkechokolade bør ligge på 30° C og mørk chokolade på 31° C.

 

Har man en korrekt tempereret chokolade opnår man bl.a. en flot blank chokolade.

 

Hos Bagebixen.dk kan man købe en professionel chokoladesmelter, som gør det lettere at opnå en korrekt tempereret chokolade. Smelteren har nemlig en termostat, hvorpå man kan indstille temperaturen – termostaten går fra 0-60° C. Chokoladesmelteren kan indeholde ca. 1,5 liter, og det er derfor også utrolig let at overtrække diverse lækkerier ved hjælp af denne. Selve chokolade-beholderen er lavet af rustfrit stål og er løst monteret, så den let kan rengøres. Det er desuden muligt at købe ekstra beholdere ved siden af, så man kan arbejde med forskellige chokolader på samme tid. 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.