Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Renshaw Fondant

Viser 21–36 af 36 resultater

Viser 21–36 af 36 resultater

Renshaw - Fondant og andre produkter til dekoration af dine kager
Nemmere bliver det ikke - produkterne fra Renshaw er klar til brug med det samme. Det gælder alt fra fondant til frosting og royal icing, som er en sukkerglasur. Royal icing kan ikke sammenlignes med almindelig glasur, da det ikke flyder ud men i stedet stivner. Med det kan du let dekorere, lave snirkler eller en borter på store kager. Vi tilbyder også frostings fra Renshaw, som både er smagfulde og indbefatter en lækker konsistens. Frosting kan ligeledes benyttes til dine cupcakes - selvfølgelig med krymmel ovenpå for et ekstra flot udseende. Læs mere om de farverige fondanter fra Renshaw nedenfor.
Renshaw fondant i alle skarpe, pyntelige farver
Nu bliver det nemt at lave lige den kagedekoration, du ønsker - og til lige den kage, du vil lave. Køb Renshaw fondant i alle palettens farver hvis du ønsker samme kvalitet som de professionelle. Renshaw fondant er til overtræk af kager, modellering og til at udstikke eller skære finurlige og skøre former - kun din fantasi sætter grænser.

Renshaw fondant er ideel til både at overtrække kager, til dekorationer eller udrullet meget tyndt til friling - kort sagt en meget alsidig fondant med god dækningsevne. Alle fondanter fra Renshaw er meget elastiske samtidig med en vis fasthed, der er nem at arbejde med. Elasticiteten gør arbejdet med massen nemmere, uanset om du ønsker at lave fondantfigurer eller overtrække en hel kage. Du kan ubesværet rulle massen tyndt ud, hvilket er en fordel, så smagen af fondanten ikke er overdøvende. Den faste konsistens sikrer dig, at massen ikke revner.

Vi anbefaler, at du bruger Renshaw fondant, da massen er let at arbejde med og altid sikre dig et flot, anstændigt resultat. Hos os fås fondant både med smag og helt smagsneutralt, så den ikke “overdøver” kagens smag - det er op til dig og dine præferencer. Se vores store sortiment af Renshaw fondant her.
Tips til at arbejde med fondant
Vi ved, at det for nogen kan være noget af et spring at gå i kast med fondant. Selvom fondant er nemt at arbejde med, er der alligevel mange, der har oplevet, at fondanten sprækker. At lave fondantkager og -figurer kan kræve lidt øvelse, men vi har samlet nogle begyndertips til dig herunder:

Hvis fondanten er meget hård og derfor svær at arbejde med, kan du hurtigt bløde den op ved at give den et par sekunder i mikroovnen. Pas på med ikke at give den for lang tid. Fondanten skal blot have en konsistens, der gør den nem at arbejde med.
Hvis fondanten bliver hård, imens du er ved at arbejde med den eller igang med at modellere, kan det hjælpe at tilføje et par dråber olie. Det kan være en almindelig madolie, eller en olie som denne der er beregnet til formålet.
Når du skal opbevare fondant, skal du sørge for at opbevare i en pose eller en lufttæt beholder. Samtidigt er det godt, at opbevare fondant mørkt, tørt og køligt.
Når du overtrækker en kage med fondant, kan det være svært at få helt skarpe kanter. Her kan du anvende en smoother, der hjælper dig med at glatte overfladen pænt ud. På den måde får du et smukt og ensartet udtryk.
Hvis du har problemer med, at fondanten hænger fast, når du skal overtrække kagen, kan du gøre det nemmere for dig selv ved hjælp af en speciel måtte, der sørger for, at fondanten ikke klistrer fast. Du kan finde den i forskellige størrelser her.

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.
product categoryy