Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Silikoneforme

Silikoneforme til bagværk og desserter

Silikoneforme er en gave, hvis du vil lave smukke og spændende desserter. Materialet er nemlig lavet, så formen slipper nemt, uanset hvad du kommer i den. 

Du vil ofte se silikoneforme blive brugt til at forme mousser, skum, fromage, is eller andet flydende, der kan fryses. Dog er de fleste silikoneforme lavet, så du kan bruge dem til både at bage og fryse i.
En silikoneform skal ikke smøres, og den fordeler varmen godt, når du bager. Dermed undgår du en brændt bund i dit bagværk.
Fordi en silikoneform slipper så let, kan du også med fordel bruge en silikoneform til at lave chokolade, hvis du ikke er helt komfortabel med at temperere chokoladen. Med traditionelle chokoladeforme af hård plastic, vil chokoladen ikke slippe formen, hvis ikke den er tempereret helt rigtigt. Det er ikke et problem med en silikoneform, fordi du nemt kan trykke chokoladen ud.

Viser 1–20 af 516 resultater

Viser 1–20 af 516 resultater

Silikoneforme til smukke desserter

Hvis du er aktiv på de sociale medier, eller ser bageprogrammer i TV, ved du at kagepyntning med forskellige geometriske figurer, og andre sjove former er meget populært. Nu kan du lave kager og desserter ligesom de professionelle. Alt du behøver er en eller flere silikoneforme og en god opskrift på mousse, is eller fromage, så kan du lave de fineste dessertformer til at pynte din kage. Du kan selvfølgelig også vælge at udforme din dessert direkte i en silikoneform. Silkoneforme er nemlig særligt velegnede til moussekager og andre desserter, som skal fryses.
Hos Bagebixen forhandler vi silikoneforme i mange forskellige udformninger. Derfor kan vi garantere at du kan finde en form, som du synes er spændende, og som passer til dit næste dessertprojekt. 

Brug silikoneforme til at bage 

Selvom silikoneforme er ideelle til at lave mousseformer, moussekager, is og chokolade, som alle skal fryses, kan silikoneforme også sagtens bruges til at bage i.
Fordelen ved at bruge en silikoneform til at bage i, er især at det er nemt at få dit bagværk ud af formen, og derfor undgår du at ødelægge din kage eller dit brød, hvis det pludselig sidder fast i formen.
Du kan blandt andet med fordel bruge silikoneforme til muffins eller macarons.
Hvis du bruger en silikoneform til macarons, er du sikker på at de små kager holder formen, og du får helt ensformige macarons. 

Vedligehold af silikoneforme

Bageforme af silikone er meget lette at vedligeholde. Det bløde materiale kan sagtens gå i opvaskemaskinen, men formene har bedst af at blive skoldet i kogende vand, som det eneste, både før og efter brug. Når du skolder dine forme, slipper du for at bruge sæbe, og det kan forlænge holdbarheden på formene. Da vi sælger silikoneforme fra mange forskellige producenter, anbefaler vi at du tjekker den enkelte producents anbefalinger for vedligehold af produktet. 

 

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.