Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

Super kundeservice

Sikker betaling

Hurtig levering

Chokolade Værktøj

Chokolade værktøj til at fremstille chokolade

Er du vild med at arbejde med chokolade, men mangler du det rette værktøj? Så er du kommet til det rette sted. Med vores chokolade værktøj kan du lave flot chokoladearbejde, uanset om du kreerer fyldte chokolader, chokoladepynt eller noget helt tredje. 

Chokolade en populær ingrediens, og der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan bruge chokolade til. Men chokolade kræver de rette værktøjer, når du arbejder med det, hvis du vil have et flot resultat. Det skal nemlig tempereres for at få en smuk blank overflade og det rigtige knæk. 

Når man arbejder med smeltet chokolade, kan det også være svært at få et knivskarpt resultat. Måske har du prøvet at overtrække flødeboller med chokolade og er kommet til at sætte dit fingeraftryk på chokoladen, når flødebollerne skal flyttes? Det samme gælder, når det kommer til trøfler og konfekt. Med det rette chokolade værktøj bliver det nemmere, hurtigere og sjovere at arbejde med chokolade.

Viser 1–40 af 186 resultater

  • BageBixen.dk Skrabeblad – 15cm

    Super fin skrabeblad til bl.a. at skrabe chokoladeforme m.m. rene...
    Pris: Kr.10,00
    Lagerbeholdning:1285
  • Engangssprøjteposer, 50 stk. – Ekstra Kraftige, 4,5L

    50 stk. gode engangssprøjteposer i ekstra kraftig kvalitet. Poserne leveres...
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:1747
  • Fyldte Chokolader og andre søde sager, hæfte

    Flot og inspirerende opskriftshæfte skrevet af Kirsten Thur og Louise...
    Pris: Kr.20,00
    Lagerbeholdning:2824
  • BageBixen.dk Dejskraber – 22cm

    BageBixen.dk Dejskraber- 22cm   Praktisk skrabeblad til bl.a. at dele...
    Pris: Kr.19,95
  • BageBixen.dk Røreskål 2,5L

    Røreskål i praktisk størrelse, til piskning, opvarmning og temperering. Tåler...
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:176
  • BageBixen.dk Metal Dejskraber – 12cm

    Kvalitets dejskærer fremstillet i rustfrit stål, med håndtag af slagfast...
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1144
  • Afkølingsrist – 25x40cm, Wilton

    praktisk aflølingsrist og afdrypningsrist til bla. flødeboller, større chokoladeovertræk, doughnuts,...
    Kr.63,96
    Lagerbeholdning:15
  • BageBixen.dk Skrabeblad Blød – 15cm

    Dette er den bløde model som er ekstra god til...
    Pris: Kr.10,00
    Lagerbeholdning:1067
  • Chokoladesmelter – 1,5kg

    Chokoladesmelter i semiprofessionel kvalitet med skål og låg i rustfrit...
    Pris: Kr.649,95
    Lagerbeholdning:14
  • Infrarød Termometer, Blomsterbergs

    Praktisk infrarød termometer fra Mette Blomsterbeg. Bruges til præcis måling...
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:13
  • Skrabeblad med Tænder – 15cm

    Tandspartel, Decor Scraper eller bare et skrabeblad med tænder. Uanset...
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:81
  • Mini Melting Bottles Dosseringsflaske – 2 stk., Wilton

    Mini flasker til smeltning, dekorering og opbevaring af Candy Melts...
    Kr.19,96
    Lagerbeholdning:87
  • Chokolade Termometer, Silikomart

    Funktionelt chokoladetermometer i silikone, fra italienske Silikomart. Med dette termometer...
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:55
  • Bagepensel Natur – 50mm

    Praktisk all-round pensel med naturhår og skaft af træ. Fordelen...
    Pris: Kr.27,95
    Lagerbeholdning:88
  • BageBixen.dk XL Skrabeblad – 20cm

    Ekstra stort skabeblad, som er meget velegnet til at skrabe...
    Pris: Kr.14,95
    Lagerbeholdning:936
  • Digitalt Termometer, Decora

    Praktisk digitalt termometer fra Decora med en nål på 7cm....
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:171
  • Digital Termometer, Silikomart

    Funktionelt digitaltermometer fra italienske Silikomart. Med følgende smarte funktioner: –...
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:105
  • Cake Side Scraper – 20cm

    Stort skrabeblad til at afrette kagens sider og top. Med...
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:54
  • Kagebånd Ekstra Kraftig – til Kager, Desserter og Chokolade, 10cm bred – 3m

    Prisen er for 3 sammenhængende meter. Konditorbånd, kagebånd, kageplast, kagefolie,...
    Pris: Kr.49,95
  • Chokolade Spartel Metal – 20cm

    Flot chokolade spartel fra italienske Decora. Spartlen har en bredde...
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:55
  • Digital Termometer, -45 til +200, Städter

    Præcist digital termometer fra tyske Städter, der kan måle i...
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:46
  • Chokolade Spartel Delux- 15cm

    Kvalitets chokolade skraber fra belgiske Chocolate World. Med en bredde...
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:36
  • PME Craft Dekorations Pensler, 5 stk.

    Sæt med 5 kvalitets pensler ideel til kagedekoration. Penslerne er...
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:12
  • Spartel til Chokolade og Brød – 17cm, BageBixen.dk

    Kvalitets spartel fremstillet i rustfrit stål, med håndtag af slagfast...
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:244
  • Ekstra Beholder til Professionel Chokoladesmelter

    Denne rustfrie stålbeholder med låg passer til den professionelle chokoladesmelter...
    Pris: Kr.229,95
    Lagerbeholdning:16
  • Candy Melt Dyppe-Ske, Wilton

    Denne dyppe-ske er perfekt til fuld-overtrækning af fx chokolader og...
    Kr.47,96
    Lagerbeholdning:8
  • Clips til Professionelle Forme H24mm

    Klemmer der passer til Professionelle Chokoladeforme fra Chocolate World mf....
    Pris: Kr.14,95
    Lagerbeholdning:166
  • Infrarød Termometer, Decora

    Praktisk infrarød termometer fra Decora. Bruges til præcis måling af...
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:98
  • Dekorations Pensler, 5 stk – Wilton

    Sæt med 5 dekorationspensler, Decorating Brush Set/5 fra Wilton –...
    Kr.63,96
    Lagerbeholdning:4
  • Chocolate Cooling Spray 400ml, Silikomart

    Silikomart Cooler Decor er den u-undværlige løsning, når du kan...
    Pris: Kr.174,95
    Lagerbeholdning:26
  • Center Screw til Professionelle Forme

    Centrerings pinde der passer til Professionelle Chokoladeforme fra Chocolate World...
    Pris: Kr.14,95
    Lagerbeholdning:320
  • Plastic Squeeze Bottles – 2 stk., PME

    Mini flasker til smeltning, dekorering og opbevaring af Candy Melts...
    Pris: Kr.24,95
  • Skrabeblad – Kam, 15cm

    Tandspartel, Kamskraber, Comb, Decor Scraper eller bare et skrabeblad med...
    Pris: Kr.14,95
    Lagerbeholdning:36
  • Bagepensel Nylon – 25mm

    Praktisk all-round pensel med hår af nylon og skaft af...
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:27
  • Chokoladehandsker – Str. 8 (Medium)

    Et par bomuldshandsker med god pasform som er yderst velegnet...
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:188
  • Palet/spartel – vinklet 33 cm, Silikomart Professional

    Denne palet/spartel er perfekt til at dække din kage med...
    Pris: Kr.74,95
    Lagerbeholdning:10
  • Skrabeblad – Trekant, 10cm

    Tandspartel, Kamskraber, Comb, Decor Scraper eller bare et skrabeblad med...
    Pris: Kr.17,95
    Lagerbeholdning:107
  • Chokolade Startpakke

    Indeholder 2  professionelle polycarbonat forme og forskelligt værktøj samt 2...
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:71
  • Digital Termometer, Blomsterbergs

    Smart og enkelt digitalt termometer med LCD display. Kan bruges...
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:28
  • Konditorplast i A4 – 5 Ark

    Konditorplast, kageplast, plastfolie, plasticbånd, chokoladefolie – kært barn har mange...
    Pris: Kr.49,95

Viser 1–40 af 186 resultater

Hvilken slags chokolade værktøj skal du bruge? 

Hos BageBixen har vi et kæmpe udvalg af chokolade værktøj. Hvis det er første gang, du arbejder med chokolade, kan du starte med at anskaffe dig de mest basale ting. Du skal naturligvis have fat i chokolade, og så er et termometer uundværligt, hvis du vil temperere chokoladen. Kakaosmør gør chokoladen mere flydende og nemmere at arbejde med, og hvis du vil lave fyldte chokolader, skal du have fat i en chokoladeform.

Har du allerede erfaring med at lave chokolader, kan du bruge det rette chokolade værktøj til at tage dine kreationer til det næste niveau. Du kan kaste dig ud i airbrushing, som giver de smukkeste farver og mønstre på dine chokolader. Det er både en sjov, kreativ og spændende måde at løfte dine chokolader til et helt nyt niveau. 

Hvis du ofte laver chokolade, kan det også være en god ide at anskaffe sig en chokoladesmelter. Den gør tempereringen nemmere og kan holde chokoladen på en konstant temperatur. Det er især en uundværlig hjælp, hvis du laver store portioner chokolade af gangen. 

Chokolade værktøj til temperering 

Der er forskellige måder at temperere chokolade på, og derfor er der naturligvis også forskel på, hvilket chokolade værktøj du har brug for, når du skal i gang med tempereringen. Vi har samlet lidt info til dig her: 

Hvis du tempererer chokolade i mikroovnen

At temperere chokolade i mikroovnen er både nemt og hurtigt. Du skal blot huske, at give chokoladen kort tids varme og derefter tage den ud og røre rundt. Det kan du gentage, indtil chokoladen har den rette temperatur. 

Når du tempererer chokolade på denne måde, er det vigtigt at bruge en skål, der er egnet til at gå i mikroovnen. Du skal også have et termometer, så du løbende kan måle, hvor varm chokoladen er. 

Hvis du tempererer chokolade over vandbad

Mange foretrækker at temperere chokoladen over vandbad, da det går langsommere, og det er derfor nemmere at holde løbende øje med temperaturen. Desværre kan vand og damp ødelægge chokoladen, derfor er det vigtigt at have en skål og gryde der passer sammen i størrelsen, så der ikke kan komme damp op imellem. Når du smelter chokoladen over vandbad, skal du huske at røre i den og hele tiden holde øje med temperaturen. Vores chokoladetermometer er perfekt egnet, idet det kan måle temperaturen, imens du rører i chokoladen.  

Basis chokolade værktøj

Udover det chokolade værktøj, vi allerede har nævnt, er der også en række hjælpemidler, der gør det nemmere at arbejde med chokolade. Det kan eksempelvis være en dispenser, der hjælper med at fordele chokoladen i formen, eller bomuldshandsker så varmen fra dine hænder ikke smelter chokoladen. En eller flere afkølingsriste kan også være en stor hjælp, især hvis du ofte overtrækker eksempelvis flødeboller eller trøfler ved at hælde chokoladen ud over. 

At arbejde med chokolade kræver finesse og det er tit detaljerne, der afgør om udseendet bliver skarpt nok. Du kan hjælpe dig selv godt på vej ved at anskaffe dig dyppeværktøjer, madpincet og flasker til at dekorere præcise mønstre. 

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit køb. 

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.