Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Mel

Stort udvalg af mel til dit bagværk

Mel er meget mere end blot hvedemel. Det ved du udmærket, hvis du holder af at bage brød og boller derhjemme. Du har måske prøvet dig af med fuldkornshvedemel til sunde pølsehorn? Ølandshvedemel til et ekstra godt og rustikt franskbrød? Eller emmer til at give dit bagværk en aromatisk karakter? Der findes mange typer mel – mange af dem kender du godt, men der er også flere gamle meltyper, som ikke ses på hylderne ude i butikkerne. 

Bagebixen fører et bredt sortiment af forskellige slags mel. Du finder mange almindelige typer mel fra Valsemøllen. Heriblandt er hvedemel til kager, hvid hvede, durummel, groft rugmel og mange flere. Derudover forhandler vi også Frumenta Manitoba mel og pizzamel, samt flere meltyper fra mærket Caputo. Skal det være økologisk finder du et bredt udvalg af mel fra Aurion. Dette mærke byder bl.a. på mere specielle og gamle meltyper som dalarhvede, durum speltmel, biodynamisk hvedemel, enkornhvedemel og endnu flere. 

Opdag hele sortimentet og find den type mel, du skal bruge til din bagning.

Viser 1–20 af 94 resultater

Viser 1–20 af 94 resultater

Bager du med spelt eller sigte?

Vil du gerne bage groft brød? Bagværk med mere smag? Økologiske boller? Glutenfri kage? Der er mange præferencer, når det kommer til bagværk. Er du typen, der godt kan lide at eksperimentere med ingredienser, er det især med melet, at du kan gøre nye opdagelser. En helt anden meltype kan i præcis samme opskrift betyde meget for smagen af bagværket. 

Hos Bagebixen finder du alle de meltyper, som der er i supermarkedet – og flere til. Vi har sammensat et bredt sortiment af mel, der lader dig folde dig ud, som var du en professionel bager. Opdag verdens bedste pizzamel til din hjemmelavede pizza, svedjerugmel til dit nordisk inspirerede brød, purpurhvede med højt proteinindhold til et særdeles flot bagværk. Mulighederne er mange og har du opskriften, så har vi melet dertil. 

Alt fra fuldkornsmel til durummel og ølandshvedemel 

Hvilken type mel skal du bestille? Det kommer naturligvis an på, hvilken opskrift du står med. Det er dog sådan, at man i mange opskrifter kan skifte melet ud. Det giver brødet eller bollerne en anden smag og et andet udtryk. Nogle populære meltyper er:

Ølandshvedemel

Denne mel er malet af en gammel og nordisk kornsort. Den er populær, idet melet giver bagværket en mere rustik karakter. Det er godt til diverse brød og flutes. Indholdet er høj på protein og gluten. 

Sigtet speltmel

Det er ikke kun speltmødre, der bager med speltmel. Denne sigtede variant giver brødet en gylden farve, en karakteristisk smag og et rustikt udtryk. Speltmel kan bruges i alle typer bagværk, hvor du normalt ville have brugt hvedemel. 

Økologisk hvedemel 

Hvedemel er en af de mest brugte meltyper. Men i dag er der stor efterspørgsel på økologisk mel. Dette sikrer dig et bagværk af den højeste kvalitet og med omtanke for miljøet. 

Andre slags mel er: durummel, pizzamel, havreklid, enkornhvedemel, rismel, purpur, grahamsmel, speltmel fuldkorn og rugmel m.fl. 

Prøv nye opskrifter med special mel 

Hvad er specialmel? Der findes et utal af meltyper. Man kan dog sige, at nogle specielle typer, er dem som man ikke altid ser på hylden i supermarkedet. Dem som bageren ikke bruger så ofte. Hvilket du nok heller ikke selv gør. 

Nogle special meltyper er:

  • Kikærtemel
  • Mandelmel
  • Boghvedemel 

Hvorfor bruge mel af kikærter, mandler eller boghvede i dit bagværk? 

Kikærtemel er ideelt, hvis du gerne vil bage med et højt indhold af protein og kostfibre. Melet kan f.eks. bruges til pizzabunde, pandekager, vafler osv. Det er uden gluten og derfor oplagt for allergikere at bruge i deres bagværk. 

Mandelmel er ligesom ovennævnte også glutenfri. Denne type mel bruges dog ofte i det søde bagværk. Det kunne være i kager, lagkagebunde, macarons og deciderede mandelkager. 

Boghvedemel er ligeledes fri for gluten. Denne type mel bruges dog i stedet for kager til kiks, knækbrød og småkager. Boghvedemelet er godt til bagværk med lidt bid i det. 

Nu ved du lidt mere om forskellige typer mel. Gå selv på opdagelse i vores store sortiment. Bagebixen forhandler mel til enhver type bagværk. Melet fås i mindre og større pakninger. Bestil det hjem i dag, og bliv klar til at kaste dig over dit næste spændende bagværk.  

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.
product categoryy