Levering og retur - læs mere HER

Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

Super
kundeservice

Sikker
betaling

Hurtig
levering

Varer: 0 Kr.0,00
Varer: 0 Kr.0,00
Varegrupper
………Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt spændende produktnyheder direkte i din indbakke

..........Artikler

Porter Rugbrød

 

Opskriften giver 2 rugbrød på hver 1.100 g

Følgende røres sammen dagen før:

450g Skårne rugkerner

50g Rugbrødssur

100g Porter øl

25g Salt

20g Maltmel

5g Gær (frisk – eller 1g tørgær)

370g Vand

 

På dagen:

730g Rugmel

10g Gær (frisk – eller 2g tørgær)

475g Vand

 

Ovenstående blandes med iblødsætningen og røres 15minutter ved lav hastighed. Herefter skal dejtemperaturen optimalt være ca. 30°C. Lad nu dejen hæve i 30 minutter.

Del dejen i to, og læg den i forme. Lad den efterhæve 45 minutter – gerne lunt og eventuelt med damp.

I en 250°C forvarmet ovn stilles begge brød ind – skru straks ned på 180°C. Har du mulighed for dampskud når de sættes ind er der en fordel. Bages nu ca. 45 minutter – eller indtil kernetemperaturen er 96°C.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.