Er din ordre på lager sendes den afsted alle hverdage ved bestilling inden klokken 15 - se lagerstatus direkte ved alle produkter :-)

Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

Super
kundeservice

Sikker
betaling

Hurtig
levering

Varer: 0 Kr.0,00
Varer: 0 Kr.0,00
Varegrupper
………Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt spændende produktnyheder direkte i din indbakke

..........Artikler

Petit Fours

Lav små lækre Petit Fours, som kan nydes til kaffen eller måske en festlig begivenhed i familien, såsom bryllup, barnedåb eller stor fødselsdag. Dine gæster vil ikke kunne modstå denne lækre fristelse. Der findes alverdens forskellige petit fours. Herunder får du opskriften på to vidunderlige varianter.

 

PETIT FOURS-BUNDE

200 g. marcipan

100 g. sukker

40-50 g. æggehvider

·         Bland marcipan og sukker til en ensartet masse.

·         Tilsæt ca. 40-50 g. æggehvider – så massen er blød og let at arbejde med.

·         Brug en stofsprøjtepose med rund tyl og sprøjt små runde petit fours-bunde på størrelse med en femmer.

·         Bag bundene på en dobbeltplade i ovnen ved 220° C i ca. 4-5 minutter – indtil bundene har en let gylden farve.

 

FYLD

Mørk trøffel med Grand Marnier:

30 g. mørk chokolade

40 g. fløde

10 g. Grand Marnier

Mørk chokolade til overtræk

·         Kog fløden op og hæld den herefter henover den afvejede mængde chokolade.

·         Rør fløden og chokoladen godt sammen, så der fås en ensartet creme.

·         Tilsæt Grand Marnier til cremen og rør den godt ud.  

·         Lad nu creme afkøle – gerne til næste dag.

·         Herefter røres cremen let op og puttes i en sprøjtepose med en rund glat tyl. Cremen sprøjtes nu ud på petit fours-bundene.

·         Sæt petit fours koldt inden de skal overtrækkes med chokolade – gerne i fryseren.

·         Nu overtrækkes hver enkelt petit four med mørk chokolade og pyntes af efter eget ønske. Her er pyntet med et chokolade-hjerte drysset med frysetørret hindbær.

 

Hvid trøffel med Bailey:

110 g. hvid chokolade

50 g. fløde

10 g. Bailey

Hvid chokolade til overtræk

·         Kog fløden op og hæld den herefter henover den afvejede mængde chokolade.

·         Rør fløden og chokoladen godt sammen, så der fås en ensartet creme.

·         Tilsæt nu Bailey og rør godt rundt i cremen.

·         Lad nu creme afkøle – gerne til næste dag.

·         Herefter røres cremen let op og puttes i en sprøjtepose med en rund glat tyl. Cremen sprøjtes nu ud på petit fours-bundene.

·         Sæt petit fours koldt inden de skal overtrækkes med chokolade – gerne i fryseren.

·         Nu overtrækkes hver enkelt petit four med hvid chokolade og pyntes af efter eget ønske. Her er f.eks. pyntet med et hvidt chokolade-hjerte indkapslet i mørk chokolade.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!