Er din ordre på lager sendes den afsted alle hverdage ved bestilling inden klokken 15 - se lagerstatus direkte ved alle produkter :-)

Gratis fragt til pakkeshop på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

Super
kundeservice

Sikker
betaling

Hurtig
levering

Varer: 0 Kr.0,00
Varer: 0 Kr.0,00
Varegrupper
………Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud samt spændende produktnyheder direkte i din indbakke

..........Artikler

Pebermynte-diamanter

Som lovet i sidste uge kommer her en opskrift på lækre fyldte chokolader med pebermyntecreme. Chokoladerne er lavet ved hjælp af vores nye professionelle chokoladeforme. Desuden har vi anvendt airbrush, chokoladefarve og glitterstøv til fine detaljer på chokoladerne.

 

Pebermyntecreme (15-18 stk):

120 g. flormelis

4 spsk. pasteuriserede æggehvider

Et par dråber pebermyntearoma

 

– Rør flormelis og de pasteuriserede æggehvider godt sammen.

-Tilsæt pebermyntearomaen og lad cremen stå og trække lidt.

 

Pyntning af chokolader:

Til pyntning af chokoladerne er der her brugt en airbrush, chokoladefarve samt guldstøv.

 

–  Airbrushen fyldes med guld chokoladefarve, (farven skal opvarmes til maks 40° C for at blive flydende) og chokoladeformens hulninger sprayes nu med farven. Farven skal herefter have lov til lige at sætte sig.

– Når farven er tør, pensles der med guldstøv i chokoladeformens hulninger.

– Formen er nu klar til at blive fyldt med chokolade.

 

Fyldte chokolader:

Mørk chokolade

 

Temperer den mørke chokolade.

– Hæld chokoladen op i den professionelle chokoladeform. Formen skal være helt fyldt. Skrab det overskydende chokolade af og bank så på formen, så der ikke kommer lufthuller i chokoladen.

– Vend chokoladeformen på hovedet, så det overskydende chokolade ryger tilbage i skålen med smeltet chokolade.

– Skrab igen overfladen på formen ren.

– Stil formen på køl i 5-10 min. Nu haves en chokoladeskal.

– Fyld skallen med pebermyntecreme, men husk at stoppe 2-3 mm. før kanten, da skallen skal lukkes med chokolade.

– Lad cremen sætte sig og luk herefter skallen af med et lag af chokolade. Formen skrabes igen ren, så man får en jævn overflade på chokoladerne. Sæt formen i køleskab i 5-10 min, så chokoladen lige kan sætte sig.

– Nu kan de fyldte chokolader vendes ud af formen.

 

God fornøjelse : ) 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.